Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 17 Oktober 2008

9 AJK PEMUDA UMNO GELANG PATAH ANCAM LETAK JAWATAN


JOHOR BAHARU 17 Okt. Sembilan orang anggota jawatankuasa Pemuda UMNO Bahagian Gelang Patah mengancam untuk meletak jawatan jika mesyuarat perwakilan Pemuda bahagian terbabit yang diadakan pada minggu lepas tidak diadakan semula.

Jurucakap anggota jawatankuasa terbabit, Faisal Supada berkata, cara pengiraan undi bagi pertandingan dan pencalonan jawatan pada mesyuarat terbabit dijalankan secara tidak telus dan melanggar peraturan parti.

kah kah kah….. letak jawatan…. jangan jang… jangan …kau dah tak ramai…. kah kah kah….letak jawatan nanti miss soru…. tak dapek kontrek nanti… sapo nak bayar duit proton kau…. kah kah kah….tapi kalau kena pujuk best juga….masyuuk… tarik harga sikit…..buat jual mahal...kah kah kah…. leh beli wira….. kah kah kah



6 ulasan:

Izwan berkata...

Bro.. Apsal semua otai-otai saja ada kat link..

Geng-geng bawahan takdak ka?

hahaha..;)

jawa peranakan berkata...

LETAK JAWATAN?

bagus la..amat dialu-alukan..

lepas tu boleh la buat perniagaan multilevel..

kluangman berkata...

Tulisan kau ni banyak sangat phd dan otak pelesit.

ilovebudu berkata...

kekeke...ancam jer?..lotak dulu pastu nangis pastu ambil balik...kan lagi laku satkobar...

tayar pancit berkata...

baru ajk nak gempaq, nak ancam...memang dari dulu tak pernah telus...baru tau ka?..nak letak pun letaklah...takpa punya...ada orang lain boleh jadi ajk...saja nak buat isu...isu kecik macam nak besarkan sangat...dah tak telus, lapor polis ja la...biar ada yang kena tangkap...ngok, jadi pemuda nak mengira pun tak reti...

Tanpa Nama berkata...

tak min la ancam ancam, macam nak demand jer...kalau depa ofer rm, adakah ancaman ni ditarik balik dan terus diam &menyatakan sokongan tak beretak pecah? kalau anak jantan letak jer, lagipun apanak di tunggu, gelang dah patah, gadai atau jual jer kat kedai pajak. dapat duit bayar d/p kereta....kahkahkah