Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 13 November 2008

TERBARU !! HOT !! PKR MENANG SATU ADUN DI SERAWAK !! Mkini

Gabrile Adit Adun BEBAS Ngemah akan masuk Parti Keadilan Rakyat. Satu upacara sambutan akan diadakan Sabtu ini.

Pucuk pimpinan – PKR, DAP dan PAS – akan hadir dalam satu jamuan ‘ Sahabat PKR ‘ pada malam Sabtu yang sama ini di Sibu untuk meraikan kesampaian Adun baru ke dalam Pakatan Rakyat.

Akan di rayakan sama ialah Dr. James Masing Salleh dan berapa ratus penyokongnya dari masyarakat Iban yang akan menjadi ahli PKR.




18 ulasan:

Tok Moh berkata...

yehoo.... Bravo..bravo..
Apalagi bro" boleh minum tuak la..
baru meriah....

Syabas orang Serawak!! Tahniah PKR!
Ajak satu kampong bagi gempak..
minum air tapai...Kita kasi bungkus sama BE END...
parti Barang Naik...kah..kah..

Mana Wak Ngantuk..!!
Woi bangun-bangun woi...
Wak Ngantuk sambung tido lagi...
kesian..kesian..letih.semalam layan entot-entot... malam ni layan lagi...

Tanpa Nama berkata...

Apa seekor saja DUN masuk PR. Yang banyak lagi tu apa lagi nak diconggakkan. Masuk berbondong-bondonglah meskipun sulit tapi itu salah satu cara mempercepatkan lagi proses pengambilan kuasa menuju "PERUBAHAN' yang sudah 50 tahun 'delayed'

ilovebudu berkata...

asal masuk PKR xmasuk Barisan?...kakakaka

s'wak zai berkata...

betulke james masing masuk PKR ???!! kasih comfirm...

3viLXeIjI berkata...

PilIhAn Yg TePaT.HuAhuAhuA...jGn MaSUk Bi En Nnt kEnE BaLIng kEruSi..kAHkAh!!

Tanpa Nama berkata...

lompat jangan x lompat

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH !!!!!!!
Horeeeeeeeeeee...
Horeeeeeeeeeee...
Horeeeeeeeeeee...

Rampas slow-slow mcm ni lagi best dari heboh-heboh mcm hari tu...
horeeeeeeeeee....

Mcm BN kene sembelih..sikit..sikit..sikit...lama2 putus..hahahaha.....
horeeeeeeeee...!!!!!!!!!!!

izhan Kluang Johor.

Cikgu Din Sakura berkata...

Tahniah Sarawak!

http://tuklong-ns.blogspot.com/

Jacques berkata...

Tahniah,

This is just the beginning. Lot more to follow.

kopisejuk berkata...

tiba2 adun kmpug aku fmous....ahaha...

aram ngirup tuak!!!

Hayati berkata...

Be End akan lenyap pengaruhnyer...apo dio ingat org Srwak suka bonar ngan Be End...langkah besar utk tukar kepimpinan...bravo...kpd apai apai kat sana...minum2 gak,jgn sampai masuk bilik org lain sudah...menjerit pompuan kat bilik tu yg disangka bini....huhuhu...agi idup agi ngelaban...selagi idup selagi baran!!

Tanpa Nama berkata...

my SALUTE tu Yang Berkhidmat Dr.James Masing, supporters and the wise voters of Sarawak people

Tanpa Nama berkata...

yaaaaa...

kitorang rakyat daulah kasi sembelih itu BE END slow-slow...adus pedih!

PERCAYALAH!..PRU13 AWAL 2010

Farouk berkata...

Baru satu DUN masuk PKR dah kecoh... Tak habis-habis nak kecoh. Apa sangatlah satu DUN...

Khir berkata...

farouk...walau hanya satu, tapi satu itu madu seribu..

Tanpa Nama berkata...

ngap sayotttttttttttt....

ayuh pandikar aman mulia,fajar malaysia baru akan menyinsing.tak teringin ker kick off sehari dua pada nazri plak...

Tanpa Nama berkata...

2 farouk,drpd satulah boleh jd berbilang2,tambah satu dun adalah laba bagi PR manakala satu dun kurang adalah bala bagi BN, lg pun aku kecoh2 tak susahkan ko laaa...

Tanpa Nama berkata...

wa cha !!
Andai kata tuk berita benar, semua rakyat sarawak harus meraikannya... tak kisah satu pun, yang penting kita bagi BN ni kecut perut,
Bangkit saudara dan teman
inilah masa kita nak ajar BN,
Lepas itu jangan bagi peluang BN wujud di Sarawak..
pastikan dia pupus sama sekali sebagimana Taib and Kroni mempupuskan tanah, sungai, kayu,pokok di bumi sarawak

Percayalah ini baru permulaan, akan bangkit revolusi baru dalam politik sarawak, Taib ingat tu..
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........
Hapuskan BN,..........

dari:balisungai.................