Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 17 September 2009

IKANG TERUS BERGADUH LAGI




TIADA ALASAN ADUN BN TENTANG SAYA : MB TERENGGANU
– mStar

Ahmad Said berkata kemelut politik di negeri itu disebabkan campur tangan pihak-pihak tidak bertanggungjawab.

Beliau berkata sebenarnya tiada alasan bagi Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Barisan Nasional (BN) di Terengganu menentang kepimpinannya.

"Sebenarnya semua wakil rakyat BN di Terengganu, anak buah saya. Kalau saya yang paling junior, munasabah orang tak puas hati, tetapi di kalangan 28 Adun BN di Terengganu, saya paling senior.

KAH KAH KAH..

kah kah kah… TAK ADA ALASAN ?.... kah kah kah..

INI ALASAN NYA:
1 – munkee ni pergi jumpa pas nak urus beli kambing walhal gerombolan ada lembu
2 – munkee ini akan cantas semua yang dia tak suka bila pilihanraya di umum
3- munkee ini ada kroni baru – kroni lama sakit kepala
4 – munkee ini hanya derma buah kurma –
5 – munkee ini kontrol duit minyak
6 – munkee ini bukan memang senior – dia kaki buli kah kah kah
7 – munkee ini potong stim kroni idris jusuh




5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Perang besar bang Isyam! Mat Monggol panggil bang Mad kita, suruh letak jawatan. Bang Mad kita pun bukan sebarang orang, gedebe gok! Dia tak akan letak jawatan, kalau ganggu jugak, dia akan keluar UMNO, masuk Bebas!Lepas itu istihar sokong PAS, Bebas tapi sokong PAS.

Macam Perak ; bebas tapi sokong BN! Tengok apa akan jadi...tuhan maha kaya bang Isyam. Mereka buat kat Perak sekarang kuasa yang tak nampak balas kat Terengganu plak!

Allah huakbar!

Tanpa Nama berkata...

kroni lama susah hati. tak dapat sapu duit banyak sebab munkee nie duk cantas ajer kerjanya..dalam seluar idris jusuh dah berkerut kerut macam keropok leko..

Tanpa Nama berkata...

hahaha.. bgus gak mad said ni.. berani melawan. inilah pemimpin yg kita mau.. berani lawan najib.. biar dia sawan pening kepala.. haha

gedebe vs gedebeh aka gedengok..
gedubuk, gedebak, gedebik!!
org2 pas sila pasang kekuda skang..
next pru konfim terlingkup mcm ni

Haji Kepala Lembu berkata...

bang mat said ni bukan setakat senior, muka paling tak hensem pun dia juga..lawan bang mad..jangan tak lawan..mat mongol tu bukannya bersih pun..tak ada salahnya kalau lawan..

Tanpa Nama berkata...

bak kata TT org india n india bergaduh kita api2kan kalau org2 gedebe gaduh kita lagi api2kan..konon PR yg ajar BN lompat parti la ni kena balik kat btg hidung sendiri...bagus bagus...