Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 17 September 2009

KENALI KERETA PROTON ANDA




TAK PERLU AMBIL NUMBER KERETA INI SUDAH NAIK MINGGU LALU



TAHUKAN ANDA KENAPA PROTON BUAT KERETA UNTUK F1

KERANA :
1 – Tingkap Proton F1 tak di perlu dibuat – masalah tak timbul
2 – Wiper tak perlu ada – masalah tak timbul
3 - Apabila tetiba terhenti di tengah jalan sudah ada krew bersedia menolak.
4 – Cermin pandang belakang tak tecabut – kerana cermin ini tak perlu ada
5 - Dijamin boleh start tiap pagi kerana tiap hari kena repair

PALING PENTING – kereta proton F1 tak ada number. bila berlanggar jalan tak jam – satu malaysia tak berkumpul nak ambil number.





17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

dey tambi,

itu bukan gambar kereta proton, it produa daa...

Tanpa Nama berkata...

perodua la, bukan proton. Perodua masuk F1 lambat sket sbb kualiti dia lebih baik dari proton !

setapa berkata...

Saya tahu dia nak race degan bik mama.Nak tengok sape menang.F1 tu kena le buat saiz besar sikit kalau tidak tak muat.Enjin mesti power baru cun.Tapi saya tak leh nak bayangkan macamana rupanyer driver ni dalam kereta F1.Tentu janggal.

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah... bodoh punya proton.. kah..kah..kah bila org kritik marah...kah...kah..kah bila orang memuji nak satu dunia tahu kita boleh, Malaysia boleh...kah..kah...kah

ijoks2009 berkata...

Sekali kembara daa..

Tanpa Nama berkata...

proton dengan perodua pun tak kenal ke, berenti jadi rakyat malaysia lar...

Tanpa Nama berkata...

payah kalau org lurus bendul baca ...sebab otak korang sempit, umnok suke la org2 cam korang ni , apa yg umnok ckp tu la yg korang ikut, tak boleh berfikir sikit , woii bukak la sikit minda tu , produa ke proton ke kepala bana apa korang kecoh ,

Haji Kepala Lembu berkata...

PROJEK PROTON F1 NI BERAPA PULA KOMISENNYA?? SAPA TAU GANJARANNYA SEBIJI KEPALA LEMBU..

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah
tak boleh blah lah 5 alasan kau tu bro hisham kahkahkah
part alasan no wahid tu yg paling aku suka - tak perlu ada tingkap jadi hilang 1malaysia, eh, hilang 1masalah kahkahkah
(sebab kereta proton aku - dah 2 bijik setakat ni - memang tu lah salahsatu masalah sial dua2 tu!)

tapi tambah lagi 1 alasan 1malaysia masalah boleh:
kereta f1 takperlu am/fm radio & cassette/cd player, selesai lagi 1masalah... kahkahkah!

nota: tu yg beriya2 nak tunjuk pandai sgt laju2 je kunun kenal perodua tu, nak kata lurusbendul, tak boleh pulak... sebab?
sebab BoNgok sebenarnya kahkahkah

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

kenapa pulak nak buat team f1

lepas tu nak buat semua local team pulak

ingat lah bahawa yang team local ni orang tak nak tengok

sukan plak tu

cuba tengok stadium berdekatan dengan warung yang bagi tonton epl

yang mana lebih ramai

ha ha ha

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/

Johan berkata...

selain keje bodoh yg membuang duit dan kasi kroni naik,F1 ni mmg antara sukan paling bangang dlm sejarah manusia..sukan yg tiada motif selain glamour dan elitist..sukan yg mencemarkan alam sekitar..cuba kita baca data2 'carbon footprint' utk sebuah kereta F1..boleh kena serangan jantung bila baca!

sebuah kereta F1 menghasilkan lebih 200 tonne CO2 setiap musim F1..minyak pula hampir 500 tonne.. (data2 ni cuma utk sebuah kereta!)..ni belum termasuk data utk penerbangan ke tmpat2 prlumbaan,ujian2 semasa off-season,etc..

kaki ngampu berkata...

1Malaysia
1Formula
1Altantunya
1World sudah tahu malaysia kat mana, PM nya buat apa.

Rakyat susah di pinggirkan.
Buat programme kat TV3...apa...(Beras Faiza)..minta rakyat derma.
Pemimpin pee enjoy luar negara.

AMIR SHAFIQ ADHAM berkata...

dey kucing parsi...
btol la pa ko ckap tu..tp nnti ngara x maju ko gk yg nk kritik..
ble org da bwat nk bg mju ko org cm ko gk yg nk bsing..abes smpi ble???
sndiri mau ingatla..lu pnya ngara lu sokongla..jgn taw tibai kritik ja..

Are RicH K berkata...

hahahah... sejak bila lak f1 x gna cermin pandang blkg... kahkahkah...

d'Frog Prince berkata...

anggaran perbelanjaan F1 lebih kurang RM 1 billion setahun.

anggaran lanjutan LRT ke puchong dan subang lebih kurang RM 7 billion (termasuk apa2 yang patut ler, kalau tak, mungkin murah sikit lagi kut)

jadi, kalau buat F1 tujuh tahun, jumlahnya boleh buat LRT ke Pelabuhan Kelang kut?

itulah dasar kerajaan prihatin, buat apa yang tak berfaedah dulu, ada saki baki, baru buat untuk rakyat, kakakaka.

rizal mohd zain berkata...

arerich memang f1 takda cermin pandang belakang....nak gantung kat mana..kat langit ke? yg ada tu cermin pandang tepi lah labu(sideview mirror totally diffreent dgn rearview mirror)

Tanpa Nama berkata...

drebar dia baru dapat lesen P.