Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 17 September 2009

BERITA SPESIAL UNTUK ORANG CHINA SAHAJA




80 PERATUS GULUNGAN MUDA TIDAK SOKONG BN – DAIM
– harakah daily

80 peratus dari golongan muda tidak menyokong Barisan Nasional kata bekas Daim Zainuddin.

Para siswazah menganggur, kebanyakannya Melayu, akhirnya terlibat dengan politik dan mereka menyertai PAS akibat rasa marah kepada kerajaan kerana tidak mempunyai pekerjaan, kata bekas Bendahari Umno itu di dalam temubual dengan China Press Ahad lalu.

KAH KAH KAH…

kah kah kah…. APA PASAI TAK ROYAK PADA AKHBAR MELAYAU…kah kah kah…

kah kah kah… ORANG CHINA TAK TAHU PEKARA INI…. kah kah kah..

woit… AL-MONGOLIA LUPUS DASAR EKONOMI BARU… CAKAP PADA AKHBAR SINGAPURA…. kah kah kah…

kah kah kah… ANAK MUDA TAK SOKONG GEROMBOLAN CAKAP PADA AKHBAR CHINA….kah kah kah..

woit… AKHBAR MELAYU NAK TERUS TIPU MELAYU…kah kah kah..

nota:
anak anak muda yang belum mendaftar sila mendaftar.
yang ada awek ajak awek mendaftar.
yang ada balak ajak balak mendaftar.
yang tak ada awek yang tak ada balak
sila iklan dalam face book kah kah kah




7 ulasan:

bik najis berkata...

nota:
anak anak muda yang belum mendaftar sila mendaftar.
yang ada awek ajak awek mendaftar.
yang ada balak ajak balak mendaftar.
yang tak ada awek yang tak ada balak
sila iklan dalam face book kah kah kah

#sebagai anak muda y single..lawak lu mmg cam cibai..fesbuk..hahaha

Tanpa Nama berkata...

akhbar melayu duk cover line..cerita semuanya baik baik sahaja..gerombolan akan menang pilihanraya sini, gerombolan yakin menang pilihanraya sana..kenyatannya koyak spender isteri rosmah kena tibai dengan undi rakyat..korek korek dalam spender pastu cium..

orang di belakang akhbar melayu semuanya kaki cium tangan..ketuanan melayu dah jadi kehutanan bulu ketiak bik mama

Susuhunanan berkata...

"Para siswazah menganggur, kebanyakannya Melayu, akhirnya terlibat dengan politik dan mereka menyertai PAS akibat rasa marah kepada kerajaan kerana tidak mempunyai pekerjaan, kata bekas Bendahari Umno itu di dalam temubual dengan China Press Ahad lalu"-kepala bana die...die pikir siswazah2 yg sokong PAS/PKR ni bebal2 ke ape??tak dapat kejer pastu g sokong PAS/PKR...wei org dah tak suker ko la..kitorg jadi lawyer ke doktor ke accountant ke tetap tak sokong UMNO gak..jgn lah risau yer..hahaha

samilux berkata...

lebai google kata ungku ada facebook
cool.... cam i jugak profs ada twitter tak?? kakakaka

Haji Kepala Lembu berkata...

dorang dah tau, tapi pura=pura tak tau je..yg sokong ungno ni hanya org tua-tua dan org sabah yang kebaruan serta Pendatang tanpa izin..kwak..kwak..

zeqzeq berkata...

nanti khabo ..nanti..

Kucing Parsi berkata...

jangan pulak mendaftar tu hantar kat parlimen yang memang nak pkr dah menang je

parlimen yang 50-50 bagi kat orang muda 20% tu lagi
mana aci

hu hu hu

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/