Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 17 September 2009

INGATAN YANG BETERUSAN




SUARA KAMU MENGUBAH HATI ANAK MUDA



SELAMAT JALAN MARY

mary travers – peter, paul and mary
where have all the flowers gone
akan aku main kan kembali puff the magic dragon
akan aku mainkan kembali leaving on the jet plane
akan aku mainkan kembali if I had a hammer

suara kau akan terus di dengari
hingga ke akhir zaman





7 ulasan:

KUTAN and the gang berkata...

sya pohon saudara layari blog ni
http://melikapakjangak.blogspot.com/
menyampah sya ...orng kelate yg paling kuat dok ngampu BN diatas muka bumi ini...mintok saudara TUKAR TUIBj jengok blog tersebut....

Tanpa Nama berkata...

malaysia today kene hacked ke ?
jam 5.41 pm tak bley access

Johan berkata...

Kebetulan masa gua tgh tnggu flight tuk blk ke KL awal pagi td,sorg mamat ni tgh putarkan lagu Leaving On a Jet Plane versi Peter,Paul and Mary(versi asal oleh John Denver)..

tak ramai anak2 muda yg kenal mendiang Mary Travers salah sorg ahli kumpulan Peter,Paul & Mary,sebuah kumpulan folk music ..lagu2 yg wajib didengar adalah If I had A Hammer,Where Have All The Flowers Gone,lagu2 protes politikal zaman 60an..

RIP Mary Travers

Tanpa Nama berkata...

RIP Our Sweet Mary. god bless on you.

Pak Tuo berkata...

Kau ni Bro,dah dengar lagu classic ke?Hurrie Hip ada tak?

Selamat Hari Raya.Maaf Zahir Batin

tedbundyjr berkata...

simply classic. we will remember you, mary travers.

Tanpa Nama berkata...

alah kalau korg semua nak tau tukar tiub ni pong sebenarnya ejen UMNO... dia ni anti PAS... kalau dah org KEADILAN tu KEADILAN jugak... dia marah kat UMNO sbb dia tak dapat nyebat sekali.. cuba kalau dia dapat, konek madey pun dia jilat.. ha ha ha.. ni mmg bangsa sial. org KEADILAN ni kita kena careful,, diaa punya pusing SAMY VELLOOO pun kalah... banyak sangat buat taik dalam pakatan.. suap RM50 pun dia buleh gelap mata lps tu lompat parti.. Ko ngutuk Najib padahal ko dgn Najib takde beza.. Mat sembab muka lebam pun lebih kurg ko gak.. bezanya dua ekor tu tengah kenyang menyepah duit rakyat.. ko belum dpt apa2 dan ko xkan dpt apa2.. tu jer bezanya.. dah lah Hishamudin anak Rais, ko balik rumah gentel bijik bini ko lagi bagus.. xyah cerita pasal perjuangan ler buat geli telinga dengar jer... ko ni dah mmg berasal dari jenis yg makan taik.. menulis pong sbb nak cari taik.. ha ha ha ha ha. Pg ke mampos lah UMNO ko tuh