Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 20 Julai 2010

SATU LAGI PROJEK TIPU MELAYU





MACAM MACAM DILAKUKAN UNTUK MENIPU




TRANSAKSI MINYAK HANYA DIBANK ADIK NAJIB
– harakah daily

Tindakan pentadbiran Najib Razak mengarahkan segala transaksi perdagangan minyak mesti melalui perbankan CIMB wajar dipersoal.

"Adakah kerana CEOnya (Ketua Pengarah Eksekutif) adalah adik Najib ( Nazir), maka pengedar-pengedar Shell dipaksa membuat auto-debit dengan CIMB," soal Naib Presiden PAS, Salahuddin Ayub pagi tadi di Pejabat Agung PAS.

Difahamkan, arahan mandatori itu mula berkuatkuasa pada 1 September depan.
Dari aduan yang diterima, katanya, mereka yang terbabit lebih berminat melakukan transaksi secara cek dan tunai menggunakan perkhidmatan Maybank serta bank-bank terdekat dengan stesen minyak masing-masing atas faktor keselamatan.

Lagi pun, ujarnya, Petronas Dagangan Berhad (PDB) sendiri difahamkan tidak bersikap regid berhubung kaedah pembayaran debit minyak demi keselamatan dan kemudahan para pemilik stesen minyak.

nota:
semakin nazak semakin rakus mereka merompak
rompakan dilakukan siang dan malam
ini kerana gerombolan sedar masa
dan ketika mereka hendak membuat duit
semakin terhad.


zaman madey
ayah rembat
anak rembat
kroni rembat

zaman dolah
anak rembat
menantu rembat
kroni rembat

zaman najib
suami rembat
anak rembat
adik rembat
kroni rembat

habis harta negara
tinggal kerbau saekor kah kah kah

7 ulasan:

aku perasan berkata...

NaZak perlu bertindak sebelum nazak!

Tanpa Nama berkata...

Kian hari manusia2 ni makin celaru... dan haru biru pemirintahannya. Segala tindakan adalah berlandaskan kepetingan diri... bulldozz selagi ada... tidak ada langsung sifat malu... muka masing2 dah tak macam muka orang lagi dah... hee apa nak jadi

Tanpa Nama berkata...

Kih... kih... kih... tinggal kerbau saekor? ok le tu kerbau saekor untuk Pakcik & Makcik Felda buat kenduri... tapi macam mana kalau yang tinggal saekor tu kerbau pendek? kih.. kih.. kih..

Tanpa Nama berkata...

Kalau PRU 13, PR menang jawapnya kena tanggung BAIWAK HIDUP Laaa...

Lepas tu Bee End/um-NGOK akan berkata tu la nak sangat memerintah..

hahahaha...

Tanpa Nama berkata...

one more time..ambik kuluaq wang dri CIMB dan MAYBANK..kasi kosong deposit..gerenti k2 rogue bank ni akan panik..bila panik..harga saham mereka akan jatuh terok dan para spekulators aakn short sell saham2 mereka..kasi mereka mampuih!!

azmi berkata...

belasah, balun selagi ada peluang

pak pandir berkata...

Kleptocracy