Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 23 Mac 2011

LAKONAN MAT BOROI DIANGGAP GAGAL



JANTAN BOROI



nota:
keboroian adalah satu penyakit
bukan saja boroi akan potong stim
malah jantan yang boroi memberatkan
pejalanan kerana boroi dan berat
kah kah kah




TAYANGAN KEDUA DI FLAMINGO AMPANG GAGAL - TIDAK NGANG


penonton yang melihat pita rakam entot
telah kecewa dengan amat sangat
pita ini pertamanya telah di buka di carcosa
dan tayangan ke dua di flamingo

tayangan kedua ini dilakukan kerana
ramai wartawan yang menonton di carcosa
telah merasa ditipu
tayangan kedua ini diharapkan akan
menggempaq kan lagi media

nampaknya ini juga meleset

pertama lakon diranjang tidak memuaskan
pita rakaman yang bertaraf X ini
seharusnya menghairahkan

tetapi sayang pelakon siam yang memainkan peranan utama
kelihantan gagal membawa penonton ke alam real

pelakon siam itu kelihatan boroi
pelakon siam itu tonggek
pelakon siam itu tangannya berbulu


penonton merasa tertipu terutama apabila
melihat keboroian watak utama
bagaimana watak utama menjadi boroi
sudahlah boroi tangannya berbulu pulak

biasanya dalam filem X
tidak penah jantan boroi diambil berlakon

pelakon wanita juga tidak menghairahkan
kalau tahun 60'an dulu ada linda lovelace
dalam i m curiouis yellow tapi mungkin tidak
dapat dilanggan pelakon wanita yang lebih cemelang

penonton juga bertanya dan kecewa
kerana tidak ada adigan telan menelan

seorang wartawan yang ditemui amat kecewa
kerana lakonan yang kurang memuaskan
malah wartawan dari akhbar berbahasa inggeris ini
telah berkata ..." with technology they can do better than this...'
( dengan teknoloji sepatutnya lebih hebat dari yang ini)

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ron jeremy ke haper ntah... itu pun boleh jadi gerombolan punyer modal.. haha..

Tanpa Nama berkata...

aku rase musti budak UiTM yang edit video ni.. sbb tu nampak tak real..

kalo paling sipi, budak UNITEN! haha

kalo LimKokWing, rasanya tak jadi mcm ni..

Tanpa Nama berkata...

gua rasa ron jeremy la diorang upah...hahahahaha

dr berkata...

kahkahkah tangan berbulur

Tanpa Nama berkata...

patutnya upahla soii lex sekali lagi berlakon...mesti dia mau..mesti punya

rahim anak keling thamby berkata...

rahim anak keling thamby seketurunan dgn kutty yg terlupa asal usul keturunan pariah.

Tanpa Nama berkata...

harnjingkh poenya humnoh