Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 23 Mac 2011

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA




MAT BOROI POTONG STIM



nota:
berboroi boroi lah kamu
sebelum kamu di boroikan
kah kah kah




NANTIKAN DAN TUNGGUKAN


seorang penonton pita rakaman video X
akan membuat sidang akhbar jam 12.00 ini

sila layari tukar tiub

siapa penonton ini?
kenapa penonton ini membuat sidang akhbar?
siapa membayar penonton ini?

semuanya ada di tukar tiub
hanya tukar tiub pemecah berita!

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cepat la isham...

lambat benor nak tunggu pukul 12..

dah x tahan nak pancut ni!!

Sepukal berkata...

Datuk T ke? hahaha

Tanpa Nama berkata...

kalau setakat kena gertak sikit cabut lari duk di london berpuluh tahun tunggu memeber naik TPM baru nak balik,tak yah nak kelentong lah.

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama 23 mac 2011,

bagus jugak ada orang macam isham ni, walaupun lari ke london, lari ada strategi,kalau duduk msia pun kena ISA, buat apa tadah kepala pada orang bodoh. Sekurang- kurangnya isham benci pada kezaliman, Habis kau tu macamana? Isham tak kelentong, sekurang-kurangnya ada niat nak sedar kan orang bodoh supaya tak jadi bodoh selama-lamanya.Habis, kau macamana?

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama 23 mac 2011,

bagus jugak ada orang macam isham ni, walaupun lari ke london, lari ada strategi,kalau duduk msia pun kena ISA, buat apa tadah kepala pada orang bodoh. Sekurang- kurangnya isham benci pada kezaliman, Habis kau tu macamana? Isham tak kelentong, sekurang-kurangnya ada niat nak sedar kan orang bodoh supaya tak jadi bodoh selama-lamanya.Habis, kau macamana?

Tanpa Nama berkata...

Bagus le Pak Isham lari dari duduk negara bodoh macam ni

Tanpa Nama berkata...

kalau org lain ada pilihan mmg depa nak lari dari msia ni.Negara ni nama saja agama rasmi islam tapi perangai pemimpin BN macam setan.utusan meloya pulak langsung x bermoral.kalau citer kes yg babit anwar cerita detail bukan main.anak2 yg nak baca paper nak improve BM pun dah x boleh guna paper sebagai bahan bacaan sbb ayat lucah yg banyak sgt...pleaselah sudah2 lah tu...jom kita pakat undi PR utk kebaikan anak2 kita bersama..SAY NO TO BN HAPRAK!

Tanpa Nama berkata...

nunu

awl pagi bukan cari surat khabar, tp buka tt...lambatnya kul 12.00..kah kah kah..

Tanpa Nama berkata...

lari ke London lebih baik lah dari ulur tengkok di ISA kan - sbb ISA ciptaan kafir Inggeris dan di tiru melayu gila kuasa - mereka semua dah hilang dah - buat lah semahu hati mu - sampai waktu pasti hilang jua selama - lamanya !