Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 23 Mac 2011

SANDIWARA TIGA JANTAN BOROI



SEBUAH SANDIWARA SEBABAK



nota:
tiga jantan boroi
adalah sebuah sandiwara sebabak
yang sedang dipentaskan sekarang

untuk sesiapa yang berminat
untuk membawa sandiwara ini
ke tempat masing masing dan untuk
tempahan tiket sila talipon: 03- 88-88-34-24

jalan cerita:
perjuangan dan drama membeli senjata
perjuangan hidup terseksa
cinta berahi tidak puas
kerana mimoikan yang slim
tapi dapat yang badak

jantan diseksa mak janda!

semua dalam sandiwara tiga jantan boroi

cd dan vdc tiga jantan boroi akan dikeluarkan
tidak lama lagi

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bodoh kuasa dua sapa yg undi malaon2 tu dulu...

Tanpa Nama berkata...

Alamak...Mat Monggol ada bulu dadalah. Kahkahkahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

ada 18 lagi video yang akan diterbitkan mak dara yang suci lagi gebu...

mak dara yang tak pernah mengenal seks untuk bisnes sudah mula mengorak langkah!

jangan bimbang, jangan ragu, nak jadi ahli gerombolan, tak perlu cerdik! tak perlu iq tinggi! bohong tahap budak tadika pun sudah kira terbaik daa..

mari2! ada tinggal 18 video lagi.. mari2.. 2 sejuta 2 sejuta 2 sejuta..mari2..

hehehe berkata...

mana hilangnya tanda hitam dekat pipi malikul.. hehehe

Tanpa Nama berkata...

lain macam je no tepon tu.. no tepon FLOM ek ?.. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

wakakakakakakaka

James Iha berkata...

kahkahkah...woit sapa kata tu bukan Anwar. Mmg terang lagi bersuluh itu perut Anwar sbb kulit cerah. Kalu hitam mesti perut Sembab. Masa yg tercatat pon betul la sbb Anwar pon mengaku time tu dia tgh layan FB dan twitter. Hangpa bole nmpk dia pegang smartphone sambil tutuh anak cina tuh. Hangpa dok bising pasal apa gambar jelas tp hangpa tak tau si Anwar la yg letak camera keliling 4 penjuru dlm spa tuh. Spycam tak adalah kualiti mcm tuh..Lg satu bukti ttg Jam Omega tu pon kalu hangpa nak tau, jam tu limited edition. Dikeluarkan cuma satu unit jer model tu..Macam mana lg Anwar nak dalih dan cover line...(ini semua cakap geng makcik felda..)

Tanpa Nama berkata...

dah seminggu ke belom??
aku nak sangat tengok video ni tersiar kat tv tigasuku...
tanpa edit, tanpa ubah tokok tambah.

syiok jugak tengok perut boroi buat doggy
ada berani ker datuk T???
kahakkkkk ptuiii kalau berani!!!
kahakkkkk ptuiii kalau berani!!!
kahakkkkk ptuiii kalau berani!!!

shah keroncong berkata...

hahahahahahahahaha...gambar tak bley belah..hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha....paling lawak tengok muka mat sembab