Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 23 Mac 2011

PERADUAN - SILA TEKA



SIAPA LELAKI INI ?



NOTA:
hanya satu soalan siapa lelaki ini?

CIRI-CIRI:
berperut boroi
punggung tonggek
tangan berbulu

HADIAH:
hadiah besar
berpelung meminum susu cap gantung
dari bik mama

nota:
pertanding ini hanya dibuka
kepada pembaca tegat tukar tiub
dan kawasan kawasan yang sama dengannya


17 ulasan:

Aminuddin berkata...

watak di paparkan ialah .. watak hero dalam senyap... pengasuh orang tua pok dogo..pengasuh kepada keluarga Raja Sri Rama kerajaan tanah jawa.. Pok Dogo adalah jelmaan .. "Dewa SeAlam Tunggal".. raja segala jin...dalam bentuk manusia.. hahahaha

Tanpa Nama berkata...

khir toyo

Tanpa Nama berkata...

hahahaha jawapannye hanya dapat dijawab oleh Datuk T (Datuk Tongong)....wakakakaka TQ TT Pemecah berita Era Njibtoya

Tanpa Nama berkata...

yang nama dia ada bunyi american2 tu?

ketuanan layu berkata...

Jawapannya : Datuk T (Tenokrajabarufitnah)

Tanpa Nama berkata...

ni macam lelaki Y je..hahaha..

TeratoMan berkata...

Datuk 'T'un!

mata-lembu shah alammatalembu@gmail.com berkata...

fuck u tt,

gerombolan umno telah main wayang kulit, kulit babi. kau dok sibuk pasal dato' T @ Tahi(Tahi mat monggol).
aku nak cakap dengan kau selain dato' Tahi, yang terlibat dengan penuh semangat dalam konspirasi najis-najib ialah firaun besar Zul Kulim.. fuck. Mangkok loyar mulut buruk ini telah bagi patwa 100% orang itu adalah Anwar.
Firaun Zul Kulim ini sedang 'print' vcd ini di ofisnya jalan masjid india Kl.

tt, kau ni memang poyo - tak payahlah teka2 sape dato' Tahi yang misteri tu, terjah saja legal firm zul kulim yang tak laku tu, siat2 kulitnya buat wayang kulit..fuk

Tanpa Nama berkata...

Siapa yang katakan PDRM tidak terlibat dan 'Datuk T' boleh jawab!

Tanpa Nama berkata...

DATO' T adalah;

Tengku Adnan.
Toyor.
Taib Mahmud & semua TAHI2 dalam umno-BN @ kau tanyalah bini Bik Mama..

Tanpa Nama berkata...

isa samad....he he he

Tanpa Nama berkata...

Itu hadiahnyer ker bro? malas ah nak jawab...takut ngan kopek bik mama! nanti lemas..hmph..hmph..hmph!

Tanpa Nama berkata...

tengku eeee

urologist berkata...

Peraduan ini bagus tetapi hadiahnya muak tak mahu bik mama. dah kena belasah banyak orang kah kah kah..

Tanpa Nama berkata...

datuk shah rhuk khan ngan bik mama???
klu betui hadiah yg patut sye terima tolong sedekahkan pada menteri besar perak....

Tanpa Nama berkata...

Datuk "T".. haha Tajudin Felcra tu la.. tak payah teka.. kuasa dia boleh mengarahkan polis berbuat kerja.. polis pun berbondong2 menurut perintah! apa ke bangangnya polis turut perintah yang datang dari bukan ketuanya..

Kopek Tik Tama.. aku mau.. suker siot!

Tanpa Nama berkata...

isham, gigi hero tu jongang tak?
kalau jongang , ada kemungkinan Berahim tak? kah,kah,kah,kah,