Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 31 Mac 2011

YA AMPOOOON!!!




DARI FACEBOOK :


Zunar Kartunis
Rahim Tamby Chik beri amaran kpd blogger supaya jangan fitnah beliau. Dia kata dia tak pernah disabitkan apa2 kesalahan jenayah. Agak2 anda apa akan jadi kalau Rahim saman Tukar Tiub?

Rahim Thamby Chik kata akan saman blogger. Apa akan berlaku kalau Rahim saman Tukar Tiub RM100 juta? Kalau bersalah Tukar Tiub akan diistihar bangkrup. Itu tak jadi masalah kerana Tukar Tiub memang sudah bangkrup dari azali. Harta-harta Tukar Tiub akan dirampas, jadi inilah yang akan Rahim dapat.

--
Zunar
Political cartoonist

"How can I be neutral even my pen has a stand!"


INI YANG AKAN JADI PADA RTC KAH KAH KAH



KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


nota:
juga dapat dua ekor anjing
tiga ekor kucing
dan dua ekor kura kura
kah kah kah

24 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

idup pak isham!!! hahahahha...

Tanpa Nama berkata...

macamana pula tayang video seks kata Anwar pelakon utama di carcossa sebelum tentu benarnya? adakah itu bukan FITNAH?? Inilah UMNO dari dulu kalau dari dia semuanya benar tiada lain benar belaka, tapi kalau dari yang lain kepada UMNO, semuanya fitnah tiada lain fitnah belaka. deiii...tambi satu kali lu bole tipu la, tapi not all the time machaa....

pakwe berkata...

sapa fitnah rahim tambi chick nnti dia kena rogol..

jaga2!!!!!!

matstimketum berkata...

kah,kah,kah........sikit sikit nak saman! ingat rakyat ni macam budak kecik ke atau aku akan guna kuasa untuk menghalang tindakan nko! kalau berani serah dna ler.

Tanpa Nama berkata...

salambabun woit....5 soalan yang eskay bagi dah jawab ke belum kah kah kah wooit.....

cicit ngah layor berkata...

Saper2 yg buat pitnah,akan jadi Guan Eng.Ghani 4tahil dibelakang dier.Mamak Memanda menjadi penaungnyer.Kalau tak ader duer ekor tu,dah lamer dah ponggong berbalor kener sebat.

ExPet berkata...

400 tahun lagi masyarakat Malaysia akan berbicara mengenai Hishamuddin Rais sama seperti kita berbicara mengenai ahli sufi Ibrahim Adham, Mansor al-Hallaj dan sebagainya. "Oh, Hishamuudin Rais al-Tukartiuby yang tiada rumah, tiada harta, tiada keluarga. Beliau pernah dipenjara oleh pemerintah yang zalim... bla..bla..". "Kau tahu kat mana kubur beliau? Aku nak datang berdoa sebab anak nak periksa minggu depan". "Jangan ! Syirik.. Hishamuddin Rais hanya manusia biasa sahaja..bla..blaa".

mat tokek berkata...

sesiapa kena saman dgn rtc boleh jumpa ali rustam mintak duit utk pasang lawyer....eh isham jgn beri kucing tu pada dia nanti dia letak susu pekat pada kepala bana dia suruh kucing tu jilat hehe....kucing pun boleh jadi mangsa tau....

suis-media berkata...

Siapa fitnah rahim tambyy chiiiit tidak akan di-hukum penjara atau denda juta juta...hanya kena saman untuk jadi pelakun filem blue memegang watak pelacur.kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Oleh kerana Tambi tu dah memulakan episod lucah, hantar sms lucah kat dia pulak... 0192010000

Tanpa Nama berkata...

These are UMNO's list of "patriotism" acts;-

1. Raping under-age girls
2. Raping amah
3. Screwing a beautiful women than blew her with C4
4. Looting the nation's wealth
5. Stealing the people' money
6. Corruption and bribery
8. Oppressing the people with ISA, OSA, AUKU and other draconian laws.
9. Telling lies to the people through their MSMs.

And the latest being producing porno movies!

Rieyo berkata...

beb,topi tu wa nak cop dulu..
selamba lu nak kasik die.. tak boleh!!!
nanti die nampak cool..
hahahahhaa

Tanpa Nama berkata...

ugutan bangang! hahahahaha dah tua nak mati masih tak sedar...asyik nak ugut orang.

salamat_sabtu berkata...

Kah...Kah...Kah...

Gambaq 2 paling power...

Tanpa Nama berkata...

patutnya kejaan saman sesiapa yang tambinya kecik

sebab sesiapa yang tambinya kecik memalukan resda

Muhammad Husnaa berkata...

kah kah kah kah kah.. i laik de pikcer..

Poodah..Chit! berkata...

Nak saman TT? TT akan bayar dengan kepala Kecik aje... porah! Chit Tamby! Lu baru jumpa lubang Melayu aje! TT dah round the world dan dah jumpa berbagai lubang... tapi tak sebok nak saman orang pun. Hidup membujang tapi tak mengkhianati anak dara orang tak apa, tapi Si Tamby tu sudah bagi keluar itu satu Tamby Kecil punya... sapa mau jawab?

Tanpa Nama berkata...

Mukanya tak cool macam Abang Isham. Muka dia macam gila seks aja.

Tanpa Nama berkata...

Isham,

Kau jangan kuat sangat sokong DSAI takut2 nanti ada video original DSAI, satu perjuangan Pakatan Rakyat bungkus pulak.

Kalau kantoi, apa lagi kau nak tulis Isham? Kalau memang betoi DSAI perangi buruk sejauhmana pun di totop, terbuka jugak.

mana pi itu lawyer India Muslim Sulaiman Abdullah?

Anti-Seks Luar Nikah aka Anti-Nikah Tapi Seks Luar Masih Buat

Tanpa Nama berkata...

rahim TAMBI memang pukiwak , sial mak ayah die main atas meja snuker tu ar perangai macam SIAL ......

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah
rahim tambi kechik
dah bertukar jadik
rahim tambi tiub
kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Dia pulak kerja nak saman orang.....

sapa yang kena fitnah nih?
sapa yang buat fitnah nih?

macam ni punya mangkok pun ada kat dunia nih!

"BILA POLIS NAK SIASAT DAN TANGKAP KARTUNIS LUCAH???"
**Dah boleh kah kita produce kartun lucah di pasaran??? Nazri sila jawab!

Tanpa Nama berkata...

Buat aper ler nak samang TT. Tak berkesan punya. Lagi pun apa yang TT ada selain koleksi coli XXXL yg dia kebas dari ampaian Bik Mama, seluar dalam berpeta (duplicate aje, bukan original) Saiful dan beberapa koleksi-koleksi eksotik spt taik hidung Mamakkutty, tempias air liur Ibrahim Ali semasa dia berucap, kelemumur Zam-zam-alkazam, dll.

Kan kalo buat video porn starring "TT" utk pitanah dia tu lebih berkesan? Gelenti dia akan bersujud kepada anda lalu bertaubat tak mahu berblog lagi melalui orang tengah Harusana Sini.

Nak saya cadangkan TT lookalike sbg pornstar video pitanah TT tu?

Ha, ini dia - Mat Bisul, tapi dgn syarat dia tak pakai kopiah dari Madinah tu. Sebiji macam TT, bak kata dua pelanduk serupa. Amacam, ada setuju?

orang lama berkata...

Masa tokey baja eskay dgn tokey rumah urut 'HAJI' rahim tambi buat press confr, dato perkakas dah lari lintang pungkang sebab dah tau akan terkantoy punye...masa tgh mengkantoi diri sendiri tu tan sri 'HAJI' abd rahim tambi chik spm, DiGiSM, srp, xxx, sexs, secara nyanyuk cakap kat press " kalau nak ambil seluar dalam saya sebagai bukti boleh ambil"(msiakini)..siap offer kat reporter seluar dalam dia beb! ha ha..kalau ada reporter yg cerdik sikit time tu ambil seluar dalam boleh check DNA dia dgn DNA anak hasil rogolan dulu...mesti knock-out koma lar malaoun perogol nie kalao DNA matching