Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 2 Julai 2011

HIP COOL AND SWING




COOLEST DUDE IN TOWN





BN HANYA TAHU JAGA TEMBOLOK SENDIRI BUKAN RAKYAT KATA NIK AZIZ
- minsider

Nik Abdul Aziz Nik Mat mengecam tindakan polis menahan aktivis Himpunan Bersih 2.0 sambil menyifatkan Umno-Barisan Nasional (BN) “tidak boleh diharap” untuk menjaga kepentingan rakyat.

Sebaliknya Mursyidul Am PAS dan Menteri Besar Kelantan ini menegaskan Umno-BN hanya tahu menjaga “tembolok” sendiri.

Nik Aziz (gambar) juga menegaskan Umno-BN sudah tidak berupaya untuk menjaga kepentingan Islam dan amalan demokrasi negara.

“Membaca berita-berita politik tanah air, semakin ramai yang ditangkap kerana Himpunan Bersih 2.0.

“Hakikatnya pada hari ini Umno nak diharapkan menjaga Islam pun tak boleh, nak jaga demokrasi pun tak mampu, apa lagi yang diharapkan pada Umno? BN? Hanya jaga tembolok sahaja,” kata menerusi akaun Facebook beliau.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… THIS IS COOL DUDE…. kah kah kah..

kah kah kah…TAK TAHAN BILA TAHU NIK AZIZ ADA FACEBOOK….. kah kah kah....

kah kah kah...DULU NIK AZIZ TWIT... kah kah kah..

kah kah kah...HARI INI DI FB.... kah kah kah..

kah kah kah…ROCK MY MAN….SWING HARD... kah kah kah..

kah kah kah…SAYA WUJUD KERANA SAYA ADA FACEBOOK…. kah kah kah…

20 ulasan:

gabot berkata...

promo laman fb TGNA

http://www.facebook.com/nikaziz

Tanpa Nama berkata...

Mereka yang terlibat menyerahkan tanah KTM di Singapura akan dikenang sampai bila-bila. Mereka akan kekal berada dalam lipatan sejarah. Kalau Sultan Hussien of Kampong Glam dikenang sebagai orang yang menyerahkan Temasek kepada Stamford Raffles, nama mereka yang terlibat menyerahkan tanah KTM di Singapura sebaris dengan Sultan Hussien of Kampong Glam. Kalau nama Sultan Hussien of Kampong Glam dikutuk sampai bila-bila, nama mereka yang terlibat menyerahkan tanah KTM di Singapura pun akan dikutuk sampai bila-bila.

Tanpa Nama berkata...

Nilai sebenar tanah KTM di Singapura menurut anggaran pada tahun 1995 ialah RM1.5 trillion. Bagi forumer yang gagal matematik ketika UPSR (atau Penilaian Darjah Lima), RM1.5 trilion bermaksud RM1,500,000,000,000.00.

Itu adalah penilaian pada tahun 1995. Pada tahun 2011, nilainya bertambah berkali-kali ganda lagi. Pada tahun 2015, nilai tanah itu boleh mencecah RM3 trillion. Jumlah RM3 trillion itu kalau dibelanjakan untuk bajet tahunan negeri Kelantan, 7,500 tahun baru boleh habis. Apa yang Malaysia dapat sebagai imbuhan ialah tanah sekangkang kera di pinggiran pantai yang nilainya tidak seberapa.

Bandingan dengan bajet tahunan negeri Kelantan ialah RM400 juta. Bagi forumer yang gagal matematik ketika UPSR (atau Penilaian Darjah Lima), RM400 juta bermaksud RM400,000,000.00.

Tanah KTM sudah terlepas ke tangan Singapura. Persoalan yang timbul ialah, oleh kerana nilai tanah itu sangat mahal, siapakah yang mendapat komisyen dari GOS dan berapa banyak?

Tanpa Nama berkata...

Mereka yang terlibat menyerahkan tanah KTM di Singapura akan dikenang sampai bila-bila. Mereka akan kekal berada dalam lipatan sejarah. Kalau Sultan Hussien of Kampong Glam dikenang sebagai orang yang menyerahkan Temasek kepada Stamford Raffles, nama mereka yang terlibat menyerahkan tanah KTM di Singapura sebaris dengan Sultan Hussien of Kampong Glam. Kalau nama Sultan Hussien of Kampong Glam dikutuk sampai bila-bila, nama mereka yang terlibat menyerahkan tanah KTM di Singapura pun akan dikutuk sampai bila-bila.

Tanpa Nama berkata...

Hayati juga puisi Pak Samad ini..
http://soundcloud.com/a-samad-said/peludah-warna

Anti Telan berkata...

Tabik spring pada Nik Aziz sebab ada FB.

Sedih pilu sebab ada dikalangan Ketua Bahagian UMNO tak tahu apa itu 'pen drive'...kah kah kah kah..kah kah

Tanpa Nama berkata...

tolong baca kat sini
http://kedahkekl.blogspot.com/2011/07/kasi-panas-video-pemuda-umno-mengamuk.html takut giler

Tanpa Nama berkata...

Najib menjelaskan bahawa jika matlamat perhimpunan haram itu adalah untuk membetulkan sistem pilihan raya negara, kenapakah PAS boleh memerintah Kelantan selama 21 tahun.
Jawapan:
Kerana MB nya tidak kotor macam pembesar UMNOr!

DiaUlat Tungku!
-haji salah

Tanpa Nama berkata...

KUASA POLITIK MELAYU SUDAH TERHAKIS
dihakis oleh mamak kutty!
-haji salah

Tanpa Nama berkata...

kah..kah.kah..
kah.kahkaha.
bang bak ganja sebalut?

leh kita gelak sakan.

Tanpa Nama berkata...

Jika sistem pengundian kotor, maka kita juga akan mendapat pemimpin yg kotor...

Kita dipaksa utk menerima pemimpin yg kotor itu walaupun hakikatnya dia sepatutnya tidak layak langsung utk berada di kerusi itu...

Pemimpin yg kotor akan suka menyusah dan menindas rakyat bawahan...paling ketara kenaikan harga barang dan lain-lain...

Sebab itulah kenapa kita nak sistem pengundian itu bersih...sebab kita hendakkan pemimpin yg bersih...

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro TT..
Hehe..tolong buat ulasan psl program2 kerajaan yg akher2 ni byk tertumpu pd ank muda..."hari sejuta belia bana la.....BN YOUTHFAIR CARI KERJA LA..ape kpala pitok ni sume...mcm nk cari jalan mudah nk dpt kan data2 dr anak muda je...al maklum laaa...ramai lg ank muda yg kureng nk join2 politik ni...so depa ni wt prog yg mane boley mnarik anak2 muda sume dtg..........

Sayyed :Djaan yg akher2 ni byk tertumpu pd ank muda..."hari sejuta belia bana la.....BN YOUTHFAIR CARI KERJA LA..ape kpala pitok ni sume...mcm nk cari jalan mudah nk dpt kan data2 dr anak muda je...al maklum laaa...ramai lg ank muda yg kureng nk join2 politik ni...so depa ni wt prog yg mane boley mnarik anak2 muda sume dtg bg mmudahkan keje depa...hehe

Sayyed :D

Tanpa Nama berkata...

UMNgOk pertahan bangsa ugama & demokrasi???

kepala tahi depa!

yg UMNgOk pandai kata ialah:
kalau bersih, persetubuhan tu haram!

tu pasal depa suka sangat video seks, suka sangat2 geng depa moktar mp kena-batang-binatangan yg tak sudah2 bercakap kotor mengaibkan kaum perempuan, dan teramat suka sangat2 geng depa siok lek ada production video seks dalam bilik hotel sendiri... takde 1 pun yg bersih apa yg KERA UMNgOk sukakan!

sebab, fatwa UMNgOk:
kalau bersih2, persetubuhan tu haram!

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

salam saudara isham.

minta tolong komen ttg bdk ini ataupun ttg post terbaru hanief ini.

haritu saudara ada letak video dia kat tukar tiub ni.

entry terbaru budak ni sgt dahsyat.

http://hanief.blogspot.com/2011/07/yahudi-masuk-malaysia-mahathir.html

Tanpa Nama berkata...

terbaik nik aziz!!warrior terbaek zaman ini

Alahai,Transformers 3 Ciplak Idea The Island (2005)
Pemenang Fesyen Janggut Paling Pelik Di Dunia
Inilah Manusia Lidah Bercabang Yang Sebenarnya!!

Tanpa Nama berkata...

nilai tanah ktm ialah apa saje mereka boleh pau selagi gambar tuya ada di tangan mereka. yg kena gadai adalah milayoo juge......tak payah nak unjur citer pasal kira-kira la, sikit tuu tapi citer la pasal nak humbankan petualang ABN(agama, bangsa, negara). lu baca citer novel pertama pak samad atau interlok, nilainya terletak pd milayoo yg dijual darahnya sbg kuli batak pd org asing! ketuanan milayoo piirah! lagi pun dia org apa takut sbb milayoo suka kene tipu. osama mampos pun boleh picaya. tok nik terrorist pun milayoo sanggup picaya! ps. wat lak tok nik pegang gitar, memang rock bro! Salute comrade kebajikan!

Qaseh Bonda berkata...

Cayalah Tuan guru. Macam tu la orang berilmu. Ikut maju mengikut arus kemajuan. Serba boleh!!

Orang2 maju semua berazam nak tinggalkan bakti terhebat buat rakyat.

Ni tidak...dalam maju rakyat dimundurkan.

Apa tidaknya...bini PM pun nak melaram ngan beg tangan mahal2 padahai pakai beg cikai ttp bini PM.

Jadi orang maju tak de masa nak pikul beg tangan besau2. Orang maju dah tak de masa nak gila2 dengan kerja2 gila tu.

Low class uols!!

Tanpa Nama berkata...

"Najib menjelaskan bahawa jika matlamat perhimpunan haram itu adalah untuk membetulkan sistem pilihan raya negara, kenapakah PAS boleh memerintah Kelantan selama 21 tahun.
Jawapan (Haji salih):
Kerana MB nya tidak kotor macam pembesar UMNOr!

Jawapan saya:

Jika sistem pilihan raya dibetulkan pada pilihan raya ke-12 dulu, kerajaan UMNOBN dah jadi pembangkang sekarang!

azmie berkata...

cantik gambar tu. dlm mencarutkan babi ameno tu kau cilok jugak gambar dr diaorang ye

Tanpa Nama berkata...

gambar nik aziz memang cool. kah kah kah.