Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 22 Julai 2011

TERKINI TER NOW TER BARU DARI KLIA




BERITA BARU MASUK


Peguam Peranchis Willim Bourdon
akan dihantar pulang malam ini ke Paris

Sayangnya kapal terbang TUDM
telah tidak berinjin
maka peguam ini akan
dihantar dengan kapal selam scoepene
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

nota:
bik mama akan datang
ke pelabuhan klng
untuk menghimpap kapal selam
ini agar ianya dapat menyelam ke dlam laut
kah kah kah




11 ulasan:

gengjahat berkata...

kah kah kah...bik mama himpap kapal selam?... aku tak bleh bayang kan...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

wahai najib, awat hang takut sangat? hang xda teloq kaa! hang ingat pi halau bourbon tu dah abis crita kaa?... pasni aku confirm lawyer ka apa yg lain nanti lagi power dtg mai dakwa hang, biaq bapak altantuya pulak mai sekali, baghu padan muka hang!!!... kah! kah! kah!

mek berkata...

kah kah kah
bik mama himpap kapal selam.
lawak tak boleh blah la tt.
gelak sampai terkentut.
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

rajaahmadnasir.blogspot.com/

gunakan Kproxcy atau hidemyass

untuk layari web ini. Rahsia

besar

kalbunUMNO berkata...

kah kah kah!
ada org senyum meleret ...
anak Yasin ketawa ...
lepas ini najib pergi ..
terjun laut bersama rosmah ...
molek ... bagus ...
lepas itu ..
peluang rakyat pula ...

pasu bunga berkata...

fucking hell. what the fuck is wrong with these people..............

NAMPAK SANGAT TAKUT.

OII JIB TOLOL & LOSMAH, tengah korek kubur sendiri ka?

HAHAHHAHAHA

Saiful berkata...

suruh mamat tu pukul talipon la kat paper france satu dunia akan tau mat monggol apa.. yg mamat ni dok secret 2 tu apasal..dedahkan saja..nak masyuk jugak ka..balik ni buat press la..bagi tau..gua pun nak tau..
dok gempak2 nak apanak masyuk..
la ni dah mat mongol tak bagi masyuk..

Tanpa Nama berkata...

kah...kah...kah....bik mama tak floating kalau turun laut? ....kah...kah...kah


by jongang bangang

Tanpa Nama berkata...

"I offer you hope and courage and keep fighting for truth and justice!" said Bourdon.

Malaysia Chronicle
http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=16301:bourdon-i-didnt-violated-any-msian-law-i-came-to-explain-the-scorpenes-lawsuit&Itemid=2

I salute you Mr.Bourdon !
You real man indeed...!

serenity9260 berkata...

hahahaha,nasib baik dia anta klia.kalau di c4 kan mat salleh tu??

1.Jom Makan Sotong Hidup!(Video)
2.Air Terjun Mengalir Secara Songsang(Video)
3.Lukisan Hasil Dari Tembakan Paintball(Video)

IbnAbdHalim berkata...

Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Puut! Aku terbahak sampai terkentuuuuut.