Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 17 Mei 2012

DARI ROMBAO KE KOTO LANDAN - NAMPAK BADAKNYA



KOMENTAR TUKAR TIUB


ekao buleh tarek den keluar dari feshen rombao
tapi ekao tak leh tarik rembao dari den

badan yang obese
dengan jaket gucci
dengan baju chanel
tidak akan menghilangkan kehodohannya!



KERAJAAN DIMINTA KENAL PASTI INDIVIDU CUBA BUAT BISING DI LONDON : PERSATUAN BEKAS POLIS
- minsider

KUALA LUMPUR, 16 Mei — Persatuan Bekas Polis Malaysia (PBPM) meminta Kementerian Luar dan Kementerian Pengajian Tinggi mengenal pasti individu yang cuba berbuat bising semasa majlis pertemuan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak bersama rakyat Malaysia di London, semalam.

Ketua Penerangannya Mohd Zainan Yunus berkata tindakan itu memberi gambaran buruk kepada masyarakat luar sekaligus menjejaskan imej serta nama baik Malaysia.

"Tindakan yang dibuat oleh dua tiga orang individu itu sangat kurang ajar dan biadap...mereka yang menjerit sambil melaungkan perkataan 'Bersih' adalah tidak wajar malah tidak hormat kepada Perdana Menteri kita.

"Sekiranya didapati individu berkenaan adalah terdiri daripada golongan pelajar, tajaan pengajian mereka perlu ditarik balik dan pulang semula ke tanah air," katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... GAMBARAN BURUK MACAM MANA?.... kah kah kah..

kah kah kah...NAJIB SENDIRI ADA NAMA BURUK.... kah kah kah..

kah kah kah...NAJIB AKAN DI PANGGIL KE PARIS... KES RASUAH KAPAL SELAM..kah kah kah..

kah kah kah...NAJIB ADA TERLIBAT KES BUNUH ALTANTUYA.... kah kah kah..

kah kah kah... NAK BURUKKAN MACAM MANA LAGI...kah kah kah

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


INI GAMBAR LAGI BURUK



KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... GAMBAR ANAK BADAK DI LONDON INI LAGI BURUK.... kah kah ka...

woit... PEREMPUAN MELAYU CANTIK DAN BEGETAH.... kah kah kah..

kah kah kah...ANAK BADAK INI MACAM BADAK.... kah kah kah..

woit... INI LAGI MEMALUKAN.... kah kah kah..

kah kah kah... DENGAR KHABAR GUCCI NAK BUNUH DIRI.... kah kah kah..

kah kah kah...MALU KERANA ANAK BADAK PAKAI JAKET KULIT GUCCI... kah kah kah..

kah kah kah... BUDAK BUDAK PUNK DAN SKIN HEAD.... SEMUA TAUBAT.... kah kah kah..

kah kah kah.....SUMPAH TAK NAK PAKAI STUD LAGI.... kah kah kah..

woit...INI LONDON LAAA.... SEMUA ORANG PAKAI TRENDY DAN COOL... kah kah kah..

kah kah kah... KAT JINJANG PUN... TAK ADA SIAPA LAGI PAKAI MACAM INI.... kah kah jkah


hanya radio bangsar utama berani melapor kes bunuh altantuya:




14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tengok gambar, rasanya gelang tangkal jade hijau tu dia masih pakai..

-mangsa tear gas-

Tanpa Nama berkata...

Persatuan Anak Anak Anjing mula menyalak sebab dah dapat "License To Kill" untuk sesiapa saja, kalau boleh satu dunia manusia yang tak sebulu dengan anjing-anjing ni nak diburunya...

Tanpa Nama berkata...

Salam.... Aku nasehat je ni.. Rentikan politik mencaci orang. Reformasi la sikit. Cuba bagi hujah cara nak turun harga barang ke, cara nak bagi pemimpin jangan melompat parti ke atau paling tidak cara nak bagi rakyat yang susah dapat bantuan. Nak dekat pilihan raya ni kalau bincang hal parti lawan sesaja takda faedah... cari kelemahan sendiri dan muhasabah... TQ.

Tanpa Nama berkata...

Persatuan Bekas Polis....kahkahkah....SRP pun tak pas...nak komen pasal politik....tak payahlah nak menyibuk....bodek tu pun rasuah juga...dulu ambik rasuah...sekarang ni nak bagi pulak...kahkahkah

Rasta 30 berkata...

Kah kah kah... Oit tt.. Badak pun xnak ngaku ni anak dia la bai.. Memalukan kaum badak je lu ni tt..
Lg satu tt.. Itu kes puda pas pe cite plak skang?? Dah lebih 24 jam dah ni.. Nak tukar g 24 hari plak ke?? Sembang aritu kemain.. Pe tindakan keras yg dorang buat?? 'keras'kan batang je ke??? Len kali jgn la SEMBANG poyo sgt kalau x brani buat.. APTB..
btul2 NATO la..

Tanpa Nama berkata...

tukar tiub..
buat la baju tee tukar tiub.. nak beli la...cool sepanjang zaman..

Tanpa Nama berkata...

oh, jerit bersih kurang ajar dan biadap.
tapi najib jerit haramjadah tak kurang ajar dan tak biadap.
malaon betul persatuan mata2 pencen ni.
dahlah mata2 tak pencen pukul orang2 bersih tak tentu sebab dan pasal.
mata2 pencen pun marahkan orang2 bersih yang nak cuci kotor bn/umno.
apa nak jadi mata2 ni, jaga rakyat ke atau jaga bn/umno.
mereka ingat, gaji yang mereka dapat tu duit bn/umno.
oooiii mata2, duit tu duit rakyatlah.
berkhimatlah untuk rakyat, bukannya jadi hamba bn/umno.

Tanpa Nama berkata...

tindakan mengheret speaker Perak juga dianggap kurang ajar.

Tanpa Nama berkata...

anak polis pencen tu tak dapat gi belajar luar negeri...
tu yang bapak dia menyalakkkk tur!!

nunu berkata...

morningggg!! yaa ampooonnn, sekali mak badak duduk, hanya kelihatan rambut, muka tembam dan perut saja. woiiii mak badak, dah dapat gelaran tokoh sukan, pergi la bersenam..hodoh sgt gayanya tu. mungkinkah mak badak berpakaian begini kerana ingin kelihatan cool ataupun mak badak nk pergi tgk konsert rolling stone di kota london? kah kah kah, tt u made my day:-D

Tanpa Nama berkata...

den tak percayo!!!!

TT suko fitnah!!!!

waghih den tak macam ni...

kahkahkahkahkahkahkahkah!!!

apo lah nasib badan....

Kamal Sanusi berkata...

Sesiapa tolong habaq sat kat ahli persatuan tu yang RESPECT IS SOMETHING THAT YOU EARN BY WAY OF RESPECTING OTHERS FIRST

Ingat buleh paksa ka org nak hormat kita, dlm pulis dlm tentera buleh la depa dok bertabik hormat.

Tolong translate sat kat depa klu depa tak faham bahasa penjajah yg menjadi nama parti org yg tak reti nak hormat org tu tapi dok kalut pasai bahasa kebangsaan.

Tanpa Nama berkata...

Laaa... Aku ingatkan buah nangka yang bersarung letak atas kerusi tadi....rupanya badak...

Tanpa Nama berkata...

nampak macam anak dara!
kah...kah....kah...