Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 17 Mei 2012

TIM TUKAR TIUB MINTA MAAF - KAMI TIDAK ADA PILIHAN




MINTA MAAF DAHULU


tim tukar tiub
penulis dan pengarang
juru gambar dan stokis
meminta maaaf dari pembaca

kami amat sedar
apa yang dilihat
akan menggangu hidup
akan menggangu makan tengah hari
akan menggangu cuti hujung minggu
akan menggangu taste bud
akan menggangu estetika

minta maaf

kami tidak ada pilihan
kami tidak ada banyak jalan
kami tidak ada cara lain



SILA KLIK UNTK BESAR





pemberita kami dari kota london
hanya dapat menghantarkan gambar ini
pemberita muda ini tidak terlatih
inilah kerja seni terbaik darinya

NOTA
untuk yang tak selera makan tengah hari ini
atau hilang selera selama seminggu
anggaplah ini baik untuk kesehatan
anggaplah ini julap untuk menguruskan badan

NOTA:
untuk yang ada sakit sembelit
gunakan ketika duduk di tandas
selamat memerut
kah kah kah


NOTA: ( ini surat dari pemberita kami)

TT...wajib tayang gambar ni...dpt from my friend di london...
kah kah kah
pakai bengels tuuuuu

MAAF LAGI
kepada mat punk
yang pakai butang tajam
yang pakai sarong lengan butang tajam
jangan pakai lagi
assesori ini telah jatuh hina
kah kah kah



sila tunnggu pangung drama - senyum kak janda - diradio bangsar utama:





25 ulasan:

abaabil berkata...

Sape perunding imej makcik ni? Aku dah loya2 ni..

Tanpa Nama berkata...

kalau tak selera makan tengok gambar tu, jom ramai-ramai kita perkena tosei percuma didepan rumah timbalan IGP pasti selera pulih kembali. dapatlah kita berkenal-kenal, penarik beca dan ramai lagi datang jugak kok.
kalau bro dpt bagi alamat tempat berkaitan elok jugak.

Tanpa Nama berkata...

ya ampooooon! mana ponya gangster mama nie..pranchis mari ka! ganaz semcm mcm kaki pakai C4...kabooommmm

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

mcm penyanyi tahun 80an!!

liza abdullah, maziun, noreen noor sharifah aini.. dll

jurassic gilaaaaa.

Tanpa Nama berkata...

Adoyai, dia tak sedar ke apa yang dia pakai tu memburukkan lagi rupa dia. Atau ini balasan tiada keberkatan dalam berpakaian. Walau berbaju mahal tapi guna wang haram TETAP NAMPAK TAK CANTIK MALAH TAMBAH HODOH.

Tanpa Nama berkata...

bigmama rupa seorang punk girl..dah berkahwin skinhead!!!

Tanpa Nama berkata...

Berok sekor ni disarungkan apa pun memang dah tak de seri lagi dah...
- Jahanam!

Tanpa Nama berkata...

Makk aiiiii,,,,,,,mcm watak film porno,ada spike tajam2

Potong Stim berkata...

WARGHHKAKKKAKKAKAAAAAAAA
TERGOLEK DOG AKU TGOK GAMBAR NEYH
KOTE BARU NK KERAS... INGAT KAN GAMBAR PORNO...
LEPAS TENGOK TERUS KECUT
WARGHHKKAKKAKKKAKKAAAAAAA

T.T TOLONG BUANG CEPAT GAMBAR NIE
TOLONG!!! MINTA JASA BAIK T.T DAN ADMIN... BUANG LA GAMBAR NIE
DAH RASA LOYA NK BACA BLOG T.T NEYH
WARGHKKAKKAKKKAKKAAAAAAAA

Tanpa Nama berkata...

YANG PENTING KERUSI TAK CUKUP BESAR UTK SAIZ BIK MAMA!

Tanpa Nama berkata...

perut gua memulas terlebih makan tomyam tadi... sib baik tengok gambar bik mama... gua nak check in lepas ni... harap lawas cantek..

Tanpa Nama berkata...

Langsung takdo kelas..hahaha..duit & kekayaan memang tak boleh membeli class dan kehebatan serta style..memang kampungan punyo kelas..den meluat pakaian senamam dio pakai track suit siap ngan headband skali..wtf?what a loser..perasan konon bikin trendsetter...hahahaha memang imej puako!!!

Tanpa Nama berkata...

kahkahkhakhakhakh
kahkhakhkha
khakhakhakkakhkahkahkhakhkahkha
kakhkhakhkahkahkhakhakhkahkah

aduhhhhhhhhh mmg boleh jadi ubat mujarab!!!
kahkahkahkahkahkahkahkahkhakah

apa kt leher tuu..xsesuailah untuk yg xdak leher rasanya.

lengan besaq paha nk2 jugak pakai bukan2.

hhahaha
hahahaahaha

hampa dok perli dia pakai gelang juta2 tgk dia dah tukar style pakai bnda alah tuu pulak.
itu pun kena panah jugak..

khakakha
kahakhak
ha ha ha ha haram jaddddd....ahh.

maaf.maap big mama.tersengaja.

Hensem berkata...

KAH KAH KAH...

WOHOO!

Ini baru betul2 'Heavy' Metal...
BETUL-BETUL HEAVY!!!

SALUT UNTUK YANG BERKONGSI!!!

Tanpa Nama berkata...

Mesti anak dara ni.........
kah...kah.....kah.....

Tanpa Nama berkata...

wasatiah wal haramjadah al terpalit fi atas muka sendiriyun...

wakakakakaka....

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkah aduiii punk rocker, headbanger semua dah boleh pencen kahakhakahkadjkasdlkasjdlasdj

buat cover EP woit kahkahkahkah adoiii

Tanpa Nama berkata...

Rosman is a Punk Rocker..... Kah...kah..kah

Tanpa Nama berkata...

ron jeremy suka ni

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama berkata...
ron jeremy suka ni

17 Mei 2012 5:03 PTG


ulasan ni terbaekkkkkk..terbarai gua gelak..mcm harammmm punye komen..
KAHKAHKAHKAHKAHKAH

kote ron jeremy langsung tak bleh stim beb..kote tu buat libas-libas pipi si gomok ni jer..

Tanpa Nama berkata...

Jangan percaya sangat dengan gambar tu...
Macam2 boleh di edit..apa tah lagi kalau dah blur macam tu.
Apa pun masing2 mempunyai akal yang waras..
Pandangan aku..gambar tu hanyalah sekadar penglipur lara..
Sesiapa boleh mengantikan kepala bini rosmah tu..

Tanpa Nama berkata...

kui kui kui

Idealis Gampang berkata...

Photoshop apa nya...

Ni gambar dari NST: http://www.nst.com.my/polopoly_fs/1.84793.1337188018!/image/image.jpg_gen/derivatives/landscape_454/image.jpg

Idealis Gampang berkata...

Ni satu lagi gambar dia.

Jelas sikit.

http://www.demotix.com/photo/1215481/evening-prime-minister-malaysia

Tanpa Nama berkata...

Ini betul2 QUEEN OF GOTHIC ni....KAH KAH KAH..mmg sial punyer TT