.

Isnin, 15 Mei 2017

KONGRES ANAK MUDA BERJAYA





ANAK MUDA
Anak muda yg merempit, penagih2dadah , penganggor, bodoh2 belako akibat keciciran sekolah yg kebanyakannya melayu masih ramai diluar Sana yg x tentu hala sokongannya tentu lah mudah2an Di dedakkan hanya dengan beberapa lahap dan tekedarah nya. on 
KONGRESS ANAK MUDA
geroboksepatu
on 5/14/17

MENYUSUN
Senyap jer eeeeeeee Awas semua Perhati dengan 'tekun " apa response eeeeeeee nanti, masuk kan juga daLam kongress AnaK muda.... Siapa it'u eeeeeeee apa makna eeeeeeee pada Lafzi Lafaz pada istiLah, pada maknawi on SALUT ANAK MUDA
Nazrio Dond DoLLa
on 5/13/17

BANGUN
PuLas Sikit2 teLinga eeeeeeee kasihani Bangsa ini asyik di konar2kan puaK 3eeeeeee nuhhh ... Stop Laaa hipokerasi kita bangkit angkut maju bersama-sama on 
KONGRESS ANAK MUDA
Nazrio Dond DoLLa
on 5/13/17

MELAWAN
Bebudak bahalol tok sah harap lah Kena pulak otak makan gaji Sekolah pun benggap Tau nak gepau saja macam Atok Nenek nya dulu Melayu Melayu kan Tak boleh pakai lah on 
INGATAN KEPADA ANAK MUDA
Anonymous
on 5/13/17

GEROMBOLAN
Tahniah kepada anak muda. Atas prinsip kemanusiaan dan kepentingan rakyat yang mahukan keamanan, peristiwa 13 Mei ini tidak harus lagi menghantui rakyat negara ini. Lupakan sahaja yang lepas dan pandanglah ke depan..... on SALUT ANAK MUDA
Anonymous
on 5/13/17






--------------------

Tiada ulasan: