.

Isnin, 15 Mei 2017

BEKAS PRESIDEN KATA - SEMUA SANDIWARA




BEKAS PRESIDEN 

KATA

SEMUA ITU

SANDIWARA











5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau se kawan kerbau ber kubang dalam tasik maka kotor lah air tasik tuh

Itu KERBAU

Kalau kawanan BEWAK macam mana pulak

Bau BANGKE saja lah

Betul kata TUN tuh....,

HIDUP TUN !!!!!!!!!!!!!!!!

DIDI KOTA BELUD berkata...

pui..bagus tengok BLUE....lagi benar pelir tu masuk.....kakkakakaka

Tanpa Nama berkata...

si THAMBY ni jangan percaya sangat pada KETULUSAN dia!
tapeeeeeeeeeeeeeee
bole percaya sama KLENTONG dia....................

Tanpa Nama berkata...

memang nak buat show...tak ada salah, semua ikut undang x, bagi ang pow. bagi.makan nasik, bagi minum air, bagi minum teh tarik, bagi bas, bagi pemandu, bagi baju...semua ini memang buat show...bila show tak cukup orang, kena lah jemput pelajar, bangla, pekerja syarikat, bagi ramai, bagi meriah, bagi kocak kah kah kah...tapi zaman berubah...zaman media sosial meledak...nak berak pon akan dinyatakan dalam fb...nak kencing pin sama...jadi bila kena kerah...semestinya meletup kah kah kah dulu pon sama....selama lamanya lah..kah laj kah

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Ai rasa madey ambik Word (sandiwara) ni Dari bLog TT taK pong tuN seLaLu ikut dengar drama n sandiwara radio klasik Lakonan jahLeLawati