.

Isnin, 15 Mei 2017

REMBAT DUIT ZAKATREMBAT DUIT ZAKAT
Duit zakat telah di jadikan sebahagian dari pendapatan negara ..sepatutnya dijadikan sebagai wang terkumpul demi membantu yg memerlukan dinegara ini.. (terutamanya rakyat)..akan tetapi tidak dilakukan sepenuhnya. ....sebahgian duit ini di gunakan untuk membayar lembaga lembaga pengarah (yang dibayar mahal)....mempromosikan diri dengan lawatan-lawatan keluar negara..
dan banyak digunakan sebagai ' mileage'; untuk rancangan Palestine dan Rohinya Sebab itu pihak Jakim/mais/maip. .dll. .marah. ..maka keluar lah fukwah/fukwi/pui.i.ih. .mengatakan dakyah 'Berdosa'
 jika tak bayar melalui pusat/kerajaan.. on 
SUARA WAKIL TUHAN
Publish | Delete | Spam
zaharuddin Ahmad
on 5/15/1
--------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jgn lupa duit zakat ini juga buat belanja raja dan sultan serta exco2 melancong oversea.

Bahagian raja sultan exco dan para haramjadah ini dipanggil AMIL ZAKAT. Amil zakat ada dlm asnaf bruh. Rembat sajalah.

Melayu Islam dan lobai2 ni, pantang ada bau2 bacang jika jisim dan zat derang ada dlm list MASYUKKKK.. mmg rembat kow2 punyalah. Sepuluh sen pun dia sebat, inikan pulak ratus ribu dan juta.

Mujurlah Allah Taala x habaq terang2 dlm Quran yg raja sultan juga pemerintah pun layak terima zakat. Mengkala ada, habih sumer licin disapunya malah diugut2 api neraka pulak. Mcm la neraka tu, bapak dia punya. Takat xdak ni pun dah licin kena sapu.

Tanpa Nama berkata...

Biasa lah

Tanpa Nama berkata...

biasa lar..............
bole rembat,
REMBAT dulu!
yang lain, blakang kira............

DIDI KOTA BELUD berkata...

agama ALLAH itu percuma...free...gratis..dari langit..kecuali nabi dan rasul...siapa bagi pukimak pukimak ni lesen untuk menjual.... pakemak punya buisnemen....