Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 4 September 2008

HOT ! HOT ! MyBRAIN 15 DILANCAR 25 SEPTEMBER INI

PULAU PINANG, 4 Sept - Kementerian Pengajian Tinggi akan melancarkan program MyBrain15, hujung bulan ini dalam usaha melahirkan kira-kira 100,000 penyelidik dan pekerja yang mempunyai kelayakan ijazah doktor falsafah (Ph.D) menjelang 2010.

Menterinya, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin berkata, program itu yang akan dilancarkan 25 September ini merupakan pelan jangka panjang yang termasuk dalam tujuh teras utama Pelan Strategik Pengajian Tinggi Negara (PSPTN).


Kah kah kah…… hampir semua tempat telah diambil.... dolah badawi telah register sebagai student pertama kah kah kah….

Kemudian diikuti oleh nordin kardi, shamsul amri, zinal kling….. semua naib cancelor IPTA di wajib ambil program ini…. Kalau tidak kena rotan… kah kah kah.

mat ezam, mat nala dan mat segran pillai a.k.a mat chandra muzafar ......ada kerusi khas ....kah kah kah

11 ulasan:

Jarri berkata...

"kalau tidak keba rotan"
kah kah kah.

adamyanpoyo berkata...

tak letih ke tiap-tiap hari gelak ?

rashid berkata...

adamyanpoyo,
dia tu robot ahh.ada butang khas untuk gelak.hahaha.

myBrain15.hmm...nampak macam menarik.nanti kena selidik lagi pasal ini.perkara yang elok baik kita teruskan.tapi ini program jangka panjang jadi hasilnya mungkin lambat lagi kita nampak.

tapi takpe.pelan-pelan kayuh.janji berjaya kelak nanti.

adam peace berkata...

adamyanpoyo,
mmg itu lawak bodoh KERAjaan bodoLAH hari-hari.

wa kah kah wa kah kah kahhhhh!!!

TJ berkata...

KAH KAH KAH ... AKU PUN JOIN GELAK SEKALI

Tanpa Nama berkata...

Bro Isham,

Ko tolong antar borang kat Johari Baharom. Kat Mat Toyol, hantar borang doctorate pengkhususan botox. Tak payah pegi spa, boleh buat sendiri. Kalau dia enggan masuk kelas, suruh dia menurun, aku boleh kasi ilmu susuk tempe, muda belia sampai tua. Tapi aku sedih tengok orang ada phd dalam gomen, ada ilmu tapi terpaksa jadi pelacur....aku yang ada diploma ni boleh hidup tanpa DEB, tanpa gaji gomen, .....oops. lupa Chief Red Indian Mufti Wilayah ko kasi borang belajo jadi transformer atau kursus lokalnya dipanggil Kedoktoran Sesumpah (takde asas biology pun tak pe) janji ada kemahiran menjilat imam besar hadari

Navy pencen

labizzwkshop berkata...

bro..lu gelak sexy la..akak sedara wa cakap..umo die 30...blh dikenen2kan x?haha

kalawangi berkata...

rancangan 'tak masak'...wakakakakaka...

Mankanan berkata...

Bro Hishamudin ni 'stone' kot. Asyik nak gelak je. Bila dah tak 'stone' tu yang dok syok mengutuk orang sambil bergelak sakan... Cakap sikit, gelak...cakap sikit, gelak... Apa lah punya manusia macam ni... Bulan puasa ni bro.. asyik nak mengutuk orang...

Tanpa Nama berkata...

alaa makanan,kutuk benda betol,hakikat.umno penipu,hang xheqan ka??tv3,rtm,utusan malaiyalam,berita pairan,apa komen hang..???hang jgn jadi buta kare.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah

universiti mana yang nak buat program ni?. universiti yang paling sesuai adalah University of ONTAHMANO

koh koh koh