Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 4 September 2008

SELAMAT BERBUKA PUASA

Kuala Lumpur hari ini hujan tak henti-henti.
Jam macam nak gila.
Peniaga warong kecewa.

Raya lagi 26 hari.

Kalau tak ada duit nak beli baju dan seluar baru
Pergi kedai BUNDLE – jamin memuaskan.

Sapa tak tahu apa itu kedai BUNDLE – dia tak cool.

Kalau tak tahu apa cool – masuk Sintok.

12 ulasan:

adamyanpoyo berkata...

Sintok tu aper ?

Tanpa Nama berkata...

Bundle kat batu 13, Puchong... Banyak pilihan dan harga berpatutan..walaupun tokey kedai tu tak mesra langsung sampai kawan aku yang pergi sana meluat...

Tanpa Nama berkata...

Adampoyo,

Sintok adalah supermarket yang jual degree, master atau phd. Jangan la hang pi cek kat 1,000 best university in the world sebab dia dok tahaap 10,000. Kalau nak tau lagi tanya atok google atau law jurnal raja petra vs kardi

Navy pencen

Tanpa Nama berkata...

sintok adalah satu tempat jin hantu dan babi bertandang.....

zarin berkata...

sintok = nordin kardi(NC)

Tanpa Nama berkata...

sintok kat kedah,tapi bawah pungkoq umno,semua taik p situ kalu umno beqak.bucuknyaa

Tanpa Nama berkata...

ape libatkan Sintok? igt sume kat sintok ni spesis Nordin Kardi ka? posa2 ni jgn dok wat fitnah brader...jgn sbb sorg, nk libatkan yg lain..

Wassalam..

Kerajaan Rakyat berkata...

Geli aku dengar nama nordin kardi.

natrah berkata...

alahai admyanpoyo...sintok tu kan ke benda yg geli2 atau geli geman kalau kita kena tu...tak kan tak tau...
dia adik-beradik si sepol sontot!!!
hahahaaa...jgn marah aarr!!!
senyum sikit sepol...

yb4all berkata...

Balik kerja, hujan lebat
Redah saja, rumah jauh
Nasib badan, YB tersekat
Pandu jua, tak dapat undur

Masuk waktu, dalam kereta
Bawa bekal, sekotak milo
Minum sikit, lega rasa
letih sangat, hampir tertidur

Sampai rumah, gelap sudah
Simpan lauk dalam peti ais
YB tak makan, selera patah
Microwave rosak, gas habis

Tanpa Nama berkata...

Aku dari kecik sampai tua pakai bundle (beli baru underwear dan stokin je).Kekayaan yang aku ada hari ni pun asalnya platform meniaga bundle (sorry, bukan DEB-cina pekan nenas yang dulukan modal=satu kontena baju busuk). Bila dah tua ..pi sain kontrak kat oversea juta-juta pun pakai bundle..gerek beb - suit lengkap baru $85.50. Sekarang aku rasa bersalah, pada saper tak tau la, kalau beli seluar jean kat KLCC harga lebih 200. Aku ngorat bini aku dulu pun pakai bundle (tewas juga doktor yang cuba compete dengan aku)Aku akan terlalu terharu jika pak lah pun pakai bundle..kerana idaman aku cuma satu ...Big E bundle...mahal beb...tak kurang 3k kalau umurnya dah lebih 30 tahun

Navy pencen

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Kah kah kah...

Sintok again??

Kah kah kah...

Jgn terase ye bedk Sintok, dh korg sume berketuakan VC yg sengal