.

Khamis, 4 September 2008

MT PERLU BERTINDAK SEGERA – Utusan Melayau

PUTRAJAYA 3 Sept Majlis Tertinggi (MT) UMNO digesa melakukan 'sesuatu yang drastik' bagi membendung kejutan-kejutan di luar budaya parti itu yang semakin membimbangkan dan dikhuatiri petanda 'keranapan' parti pejuang kemerdekaan negara itu.

Ahli MT, Datuk Seri Dr. Rais Yatim berkata, beliau terpanggil mengeluarkan gesaan itu kerana ahli UMNO kini tidak lagi menampilkan sifat budaya keMelayuan apabila banyak peristiwa tidak diingini berlaku semasa dan menjelang pemilihan tertinggi parti.


Kah kah kah …. Boto datuk boto…… Dino anak datuk tu tak ikut budaya melayu.

Terkojut orang melayu… ..ni di luar budaya kito....entot entot lari…….kah kah kah. Porut dah monteneng jantan cabut lari kah kah kah…. ini boto peristiwa yang tidak diingini …. Kah kah kah…

Entot entot lari ni bukan budaya melayu.... ni nak buek ranap parti kito …kah kah kah.

kalau tak caya juga suruh najib angkat sumpah … kah kah kah…. najib suka angkat sumpah... tak payah mintak minta dio angkat sumpah.... nak tanyo sumpah ni budaya najib ko....kah kah kah

8 ulasan:

cucupakkasim berkata...

kah..kah..kah..,memang betoi tu,kena bertindak segera...segeralah bertindak..jangan tak bertindak..jangan dok kata sat kita meeting dulu..

Tanpa Nama berkata...

boto tu.. lopas ni najib kono kojo angkat sampah..

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah... dato win win lagi
kah kah kah...

dino anak dato ker.. dinosour? kah kah kah

yoshz berkata...

Lu punya entri semua ending kah...kah...kah ke? Ni boleh jadi trademark. kah..kah...kah.

Samad berkata...

Salam... Sempena bulan Ramadan ni hentikanlah kerja-kerja mengata orang. Sekarang ni sesiapa pun berhak buat kenyataan. Tak perlulah nak pertikai setiap apa yang dinyatakan..

samdol berkata...

Dahulu UMNO berpecah 2 parti
UMNO dan Semangat 46.

Aku pernah hadhir ceramah Rais Yatim ketika itu dia dlm Semangat 46 dia berkata beria-ia dia tidak lagi akan berpatah balik setelah jembatan UMNO yg telah dia seberangi dan dirobohkan.

Sekarang lihat dimana Rais Yatim berada...... ptuihhhhhhhh !!!!!!

Penang mai berkata...

Salam....
Bilalah depa nak insaf...asyik bersumpah saja sampai naik meluat dah...Semuga Allah tunjukkan kebenaran dan berikan balasan yng setimpah atas sumpahan mereka...Aminnnnnnnn. Yg pasti 16 Sept 2008 milik PKR.....Insyaaalah...

kalawangi berkata...

mano dio habibula yg sibuk menbontoti hj jai seterusnya dato' rais?...tukar kem ke?..