Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 4 September 2008

HOT ! JOHOR: KEMELUT UMNO CAWANGAN SRI SEJAHTERA PERLU DISELESAIKAN – Berita Hairan

MUAR: Badan Perhubungan Umno negeri diminta campur tangan menyelesaikan kemelut yang melanda Umno Cawangan Sri Sejahtera dalam bahagian Bakri yang didakwa kini mempunyai dua orang ketua cawangan.

Umno cawangan itu yang sebelum ini diketuai Abd Aziz Ruslan, 55, mengadakan mesyuarat agung tahunannya pada 20 Julai lalu.

Bagaimanapun, persidangan itu dibatalkan oleh pihak bahagian berikutan dakwaan mesyuarat berkenaan dihadiri kanak-kanak di bawah 12 tahun sekali gus melanggar perlembagaan dan peraturan parti.


Kah kah kah ……. Sakit porot den golak…. Kah kah kah…. cukup hebat satu cawangan dua kepala…. Sumo nak jadi ‘pemimpin’ – nak dapat kontrek ......kah kah kah.

Yang paling takjub  lagi hairan tu cam na budak umo 12 tahun datang meting … kah kah kah ooooi United Malays National Organisation dah desparate sangat ke…. Tak cukup cukup korum …. kah kah kah.

17 ulasan:

MODERATOR indie berkata...

huikks mak aii...

ekau gilo ko apo isham oiii. den tengok ekau daghi minggu lopeh ketawo tak beghonti-ghonti...

ekau dah masuk ke dalam alam streben tuen ko isham oiii.


den pun nak numpang golak sekali eih!

kah kah kah kah kahkahahhhhh bedekah dekah!

Tanpa Nama berkata...

Isham,

Aku salah seorang pengundi hantu dalam pemilihan UMNO cawangan.

Cawangan kecik pun kena pakai 'hantu'

Kah kah kah (pinjam golak eko yo)

Faizal Riduan berkata...

Tuan Hisyam,

Barangkali kanak-kanak itu telah menunjukan minat dan kesetiaan kepada parti maka ianya wajar dipuji.

Atau barangkali kanak-kanak tersebut digula-gulakan oleh ibubapanya atau penjaganya untuk berbuat demikian maka kes seperti ini tidak boleh dibawa kepada BPR sebaliknya lebih sesuai dibawa kepada Kementerian Hal Ehwal Wanita, Keluarga dan Masyarakat kerana mengabaikan tanggungjawab dengan cuai mendaftarkan nama kanak-kanak tersebut dalam korum mesyuarat agung.

Stormbringer berkata...

kah kah kah
osah lah goli eh hati den bang isham ooi! boto boto lawak jenako ni...
memang pocah poghot den tegolak...
huah huah huah

abang isham poso tak?

punk berkata...

satu cawangan dua kepala?

ini mesti kes salah faham dan perebutan jawatan ini.benda biasa lah ini.saya pasti dalam PR pon perkara yang sama berlaku cuma tidak dihebohkan.

yang tentang budak 12 tahun,mesti ada kalangan ibubapa yang bawa anak mereka ke persidangan.sah kurang tahu tentang peraturan.

Karipole berkata...

Ciitt..Dah nak mampuih pun dok berkelahi lagi. memang dasar perut beso.

aku totap aku berkata...

Den raso patut masuk dalam Malaysia Book of records ni bro..

Jarang2 kejadian satu bahagian dua kopalo ni....kombar siam ko apo?

yoshz berkata...

budak umo 12 tahun? Kah kah kah..

reformismuda berkata...

bang sham,
UMNO ni memang keje dia suka guna ahli hantu, masa pilihanraya guna pengundi hantu, masa mesyauart cawangan pun guna pengundi hantu.

saya ingat kerajaan BN perlu iktiraf kewujudan hantu2 ni dan jadikan dia legal, barulah masalah settle. amacam?

zarin berkata...

UMNo semakin terdesak...sian nya..

amir berkata...

gilo po AMENO ni guno budak bwh 12 taun.

Izwan berkata...

Kah kah kah..

Aku pun nak gelak laa, asik hang ja duk gelap..

Mana aci.. ;)

awangnoi berkata...

kat u.malaya pon qamai budak2 asasi dijadikan pengundi hantu oleh puak2 aspirasi.depan mata aku..mentang2 aku qabun,bodoh umno selamanya...

Mankanan berkata...

Bro Hisham ni tak puasa kot. Asyik dok gelak kat orang je. Dah la dosa dok mengata kat orang. Pastu tambah lagi dosa dok gelak sakan. Banyak gelak boleh batal puasa beb..( kalau salah tolong betulkan)...

Tanpa Nama berkata...

MACAM INI PUN BOLEH KAH, INI DI PANGILL DALAM BAHASA INGERRIS POLITICALLY BANKRUPT DAN POLITICALLY MAD. UMNO MEMANG JAGUH KAMPUNG.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Budak yg sebaya adik aku pon join meeting UMNO???

Rahim Tamby Chik ade tak time tu??

Kah kah kah

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Tuk mankanan,

Kitab feqah mane hang bace ni???

Aku dok selak berkali-kali,tak jumpe pon gelak byk2 blh batalkan pose....

Cube hang pi tanye ustaz ke tok lebai ke...

Jgn tanye prof kang kund dah la..

Kah kah kah