Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 4 September 2008

ADNAN PERTIMBANG SECARA SERIUS BERTANDING KETUA PEMUDA - Utusan Melayau

KUANTAN 3 Sept. –Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Adnan Yaakob sedang menimbang semula secara serius kemungkinan untuk menawarkan diri bertanding jawatan Ketua Pergerakan Pemuda UMNO pada pemilihan parti itu Disember ini.

Menurutnya, beliau menerima banyak permintaan daripada pelbagai pihak dari seluruh negara supaya bertanding jawatan tersebut pada pemilihan akan datang.


Kah kah kah….. mamat ni pandai main goyang-goyang tangan … kah kah kah di Sanggang dulu dia melocok ….. baru-baru ni mamat ni patah ati berulam jantong bila projek waifai 18 bilion ringgit kena ditolak…. tu pasal dia cukup hagat ati pada Kj yang blok projek dia…. Kah kah kah…. Lawan jangan tak lawan datuk seri…. …gunakan tangan sekali lagi macam di Sanggang….kah kah kah.

P/s Ketua Pemuda ni bukan untuk orang muda ke……. Kah kah kah…. Orang muda dah tak join United Malays National Organisation…… yang kotai saje tinggal…kah kah kah.

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

umno akan terus kekal sehingga 2059 manakala pkr akan bungkus pada 16hb sept bila 120 ahli2 utama pkr lari masuk bn

kahkahkahkah

adnan pejuang melayu sejati sanggup menggadaikan maruah umur demi mempertahankan keunggulan pemuda umno

kahkahkahkah

adnan ahli perniagaan melayu sejati yang sanggup menerima innovasi baru saperti broadband yang lebih licik demi mertabat malaysia sejagat

kahkahkah

tanpa adnan blog puak-puak pkr hanyut pi lautan hindi

kahkahkahkah

pkr - parti suka tenguk filem hindi menari turun bukit naik bukit

kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah.. tengok dia cakap kat tv mlm tadi memang melucukan... tak sedar diri kut org tua ni... umur dah masuk asar nak jadi ketua pemuda... banyak pemintaan katanya.. kah kah kah.. ss je tu.. syok sendiri.. orang dah tak pandang dia... cian nye

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

La ni kene ade jawatan br kat dlm Panji Keris,"Ketua Org2 Tua Nak Masuk Kubur"

Yg ni Adnan leh msuk bertanding...

Dok bertanding lwn KJ ke Mukhriz ke,jgn harap la nak menang..

Father in law kat atas nak kasi ke Adnan ni menang??

TDM tua tu nak kasi can ke kat Adnan??

Tanpa Nama berkata...

mamat ni mmg sesuai jd ketua pemuda sbb dia samseng dan suka gaduh..aku stuju betul kih..kih..kih...

sheikh mustafa kamal al aziz berkata...

"ADNAN PERTIMBANG SECARA SERIUS BERTANDING KETUA PEMUDA - Utusan Melayau"

.... dia ni orang kampung saya, saya fikir beliau kurang layak mungkin sikapnya...


sila layari bloger saya:
http://sheikhmustafakamal.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Mamat ni itu hari mau jual wifi sama Najis, 18b kira harga longgok. reti ke dia ni guna internet? Aku rasa jadi Ketua Pemuda bahagian sorak Ok kot sebab dia pandai curi tumpuan dengan signal-signalnya yang anggun - bu*oh tu kira anggun ke?) Aku rasa pokok balak pahang dah habis, yang tinggal pokok ketapang je tu pasal mamat ni dok sasau jer...

Navy pencen

Tanpa Nama berkata...

umno akan terus kekal sehingga 16 sept 2008 manakala pkr akan bangkit pada 16hb sept bila 47 ahli2 utama bn lari masuk PR

kahkahkahkah

adnan pejuang melayu sejati sanggup menggadaikan maruah umur demi mempertahankan kesyaitanan pemuda umno

kahkahkahkah

adnan ahli perniagaan melayu sejati yang sanggup menerima innovasi baru saperti broadband yang lebih licik dari syaitan demi mertabat malaysia sejagat

kahkahkah

tanpa Tukar Tiub blog puak-puak umno hanyut pi lautan hindi

kahkahkahkah

umno - parti suka tenguk filem hindi menari turun bukit naik bukit

kahkahkahkah