Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 8 Oktober 2008

SYED HAMID TIDAK GENTAR – U.malayau

KUALA LUMPUR 7 Okt. Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Syed Hamid Albar tidak gentar dengan tindakan pertubuhan haram, Hindu Rights Action Force (Hindraf) yang membuat laporan polis terhadapnya.

kah kah kah…. mat jilbab ni memang kaki jual minyak attar…. kah kah kah….syabas pak sheikh yang tak gentar….. tapi napa takut dengan malek daing …. kah kah kah… kalau berani lawan satu sama satu… ni pakai refri surug malek kena buang padang…..kah kah kah... gentar ke hilang jaawatan ketua bahagian.... kah kah kah....



2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tok Arab jual minyak unta ni kena balik Penang.
Aku pun heran jugak masa bila dia jadi orang Johor?
Mak Penang mai. Bini pun Penang mai.
Tiap hari pekena kari rempah giling.
Dahlah jangan dok berlawan dengan mat Bugis tu. Kang ada pulak siaran ulangan kisah Laksmana Bentan..

ilovebudu berkata...

lubuk income tuu