Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 17 Januari 2011

ADA PERKASA PRO CUKONG




KERIS TERHUNUS SIAP SEDIA



nota:
ada keris taming sari
ada keris semperna riau
dan yang ini keris taming katak
kah kah kah




PERKASA NAFI KELUAR RISALAH UNGUT PENGUNDI CHINA TENANG -minsider

Perkasa, pertubuhan bukan kerajaan pimpinan Ibrahim Ali, mendakwa ada pihak yang mengedarkan risalah kononnya dikeluarkan pertubuhan itu untuk menakutkan pengundi-pengundi Cina di kawasan Tenang menjelang pilihan raya kecil hujung bulan ini.

Risalah yang menggunakan lambang Perkasa antara lain menyebut, “Amaran!, kepada semua peniaga kaum Cina jangan menaikkan harga barang-barang keperluan dengan sewenang-wenangnya. Kepada semua pengundi kaum Cina pastikan calon Melayu menang.”

“Perkasa kutuk dan kecam perbuatan jahat dan keji puak yang terdesak, yang mengeluar dan mencetak risalah menggunakan kepala surat Perkasa Johor kononnya mengugut pengundi-pengundi Cina DUN Tenang,” kata Setiausaha Agung Perkasa Syed Hassan Syed Ali dalam satu kenyataan dikeluarkan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… APA PASAL TAKUT…. CAKAP KETUANAN MELAYU… kah kah kah..

kah kah kah… CAKAP PEMBELA NUSA DAN BANGSA…. kah kah kah..

kah kah kah… CAKAP PERKASA ADAKH TIANG LETERIK NEGARA…. kah kah kah..

kah kah kah… PASAL APA PULAK TAKUT…. kah kah kah..

kah kah kah… NAMPAKNYA PERKASA INI ADA TIGA KUMPULAN…. kah kah kah..

kah kah kah… YANG DI JOHOR INI PERKASA PRO CUKONG DAN PENAKUT…. kah kah kah..

kah kah kah… YANG DI PUSAT ANTI CUKONG…. kah kah kah..

kah kah kah…. TAPI KALAU VINCENT TAN NAK BAGI… OK JUGA…. kah kah kah…

kah kah kah… ADA SATU LAGI KUMPULAN… kah kah kah…

kah kah kah…PERKASA INI DIPIMPIAN OLEH TUAN HAJI LEBAI RUSLAM KASSIM…kah kah kah..

kah kah kah… YANG INI ANTI CUKONG KERANA CUKONG BELUM BAGI ANGPAU…. kah kah kah..

tak percaya sila baca ini:


GENERASI PERTAMA KAUM IMIGRAN KURANG BERI MASALAH, DAKWA PERKASA
- minsider

Perkasa mendakwa kaum-kaum pendatang generasi pertama ke negara ini tidak membawa banyak masalah kepada orang Melayu berbanding generasi semasa — gambaran yang dilihat akan membawa satu lagi keadaan kurang senang di kalangan orang Cina dan India.

Ketua Penerangan Perkasa Ruslan Kasim berkata, pada peringkat awal kemasukan kaum-kaum pendatang ke Tanah Melayu dahulu, “tidak banyak berlakunya pergeseran kaum dan pencerobohan hak-hak orang Melayu”, justeru mereka tahu untuk menjaga batas dan menghormati orang-orang Melayu.

“Sedikit sebanyak adab sebagai orang imigran dijaga kerana mereka, sama ada secara terpaksa atau tidak, menghargai sikap ‘lunak terima’ orang Melayu terhadap kedatangan mereka.

“Generasi pertama kaum imigran adalah generasi yang agak kurang memberi masalah kepada orang Melayu,” kata beliau.

nota:
kalau cukong sponsor kumpulan ini pun akan lembik
kalau cukong hadiah china doll lagi barang lembik
kalau cukong beri ang pau tak cukup niru anak bini
diserahkan kah kah kah


13 ulasan:

ALahaI sI LunCAi berkata...

BRO, KO GELAK BANYAK SANGAT. GELAK BANYAK NI CIRI SYAITAN TAU.

KALAU YE MAKAN UPAH JANGAN SAMPAI LANGGAR PESAN NABI. KURANGKAN GELAK KETAWA. INI KERJA SYAITAN.

BAIKLAH BERDIAM DIRI. DIAM TU IBADAH

Tanpa Nama berkata...

Setiausaha agung perkasa.ini org penyamun,penyangak melayu,tipu melayu tipu saudara sendiri makan duit haram,duit orang kampung.org mcm ni nak bela melayu?pegi mampus! Syed ni ada adik spesis sama perompak harta sedara dgn org kampung.gadai tanah orang pengerang.x percaya bole google syed hasbullah syed ali.

Tanpa Nama berkata...

Salam,

Hahahahhahahahah,
Kassim, Kassim.....buat malu keturunan kassim selamat lah awak ni. Memang lah yang generasi awal tak bagi masalah, sebab mereka tu pendatang. Mereka tau yang mereka tu kena balik anytime.

Tapi generasi semasa, BUKAN PENDATANG, generasi sekarang adalah WARGANEGARA MALAYSIA....banyak beza lah kassim oiiii.....akai pakailah....

Noor M.
Bidor.

Tanpa Nama berkata...

http://1penipuan.blogspot.com/2010/09/syed-hasbullah-syed-ali-penipu.html

apa tindakan kita boleh buat pada penyamun adik beradik ni?

Tanpa Nama berkata...

TT silap la...
Siapa kata ini?
"kalau cukong hadiah china doll lagi barang lembik"

Barang makin keras la..keras keras lepas tu baru lembik...KAH KAH KAH

Lembik sbb kena belasah ngan China doll...huhuhu...perkasa tak tahan..jadi PERKASAM

Tanpa Nama berkata...

Ko ni blogger terbodoh kot yg pernah aku jumpa..

Ponsten berkata...

oi Luncai.. ko sesat yer? apsal ko tak mampus dgn labu ko?

Semak berkata...

blogger terbodoh pun dah 11 juta lebih org view blog dia dari komen ko yang teramat bodoh pernah aku jumpa

Khun Pana aka johanssm berkata...

Generasi pertama?

Oi , Generasi pertama ada Rose Chan..
Generasi pertama , Tunku minum berandi campur bacardi dan di ikuti yumseng berkali-kali.
Generasi pertama dulu , minah melayu semua pakai kebaya ketat.
Generasi dulu , cina , india , bengali , melayu boleh duduk dalam kabaret.
Generasi dulu , kabaret girls berlambak..hari ini mak nyah yang berlambak.

Bukan macham sekarang , bik mama tu pantat pon tak ketat dan pantat saifool tersumbat.

Kasi ketuk brahim punya kepala , generasi dah berubah.
Kaum eeee yang naik angin ,
nasi lemak pulak yang diharamkan.

proksi mat bisul berkata...

Aikkkk kata 1malaysia
apa hal nak ugut2 pulak??

piraaaahhhh lanchoww!
siluncai dan 12:42 memang manusia terbangang pernah aku jumpa. Piraaahhh! balik rogol amah indon

cicit ngah layor berkata...

Tengok pader baju melayu,seluor dan kot yg puak2 ni pakai.Semuernyer ditempah dikedai cukong.Silap2 tak payah bayor.Cakap berdegor2,beghak tepi gelegor.

Tanpa Nama berkata...

Ayoyo...itu perkasa ini ane tarak tau apa mau cakaplah. Ane mau tanya dua tiga soalan la..

Soalan no satu ane tanya sama kawan Melayu, kalu Tanah Melayu dulu tarak itu British( Lampard,Gerrald punya moyang la...} jajah, Cina dan India ada mungkin masuk kah ? Tarak punya... Tapi kita semua punya moyang lemah la... Sebab itu kita Malaya, China dan India itu British sudah jajah la..

Bila British bawa Cina sama India mari Malaya, dia punya niat mau kasi dia punya negara lagi kaya. Orang Melayu tarak bole apa-apa buat sebab British cakap dia Boss. Cina sama India pun tarak banyak choice juga la..Ane cakap itu pendatang ialah British punya orang la..

Melayu , Cina dan India, moyang kita semua sudah kena kasi abused dengan ini British la..

Ayo..suda lama ane crita la.. Wookay, ane mau pegi itu Mamak kedai minum itu tarik la..

hafszach berkata...

Hidup PERKASA...
Hidup Patih Karma Wijaya..!!
Hidup PERKASA...
Hidup Patih Karma Wijaya..!!