Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 17 Januari 2011

BILA SUAMI TAK ADA DI RUMAH




MIMPI BERAHI MAT MONGOL






nota:
punya blooo
punya job
punya baik
kah kah kah









DARI TWITTER NAJIB

malam ini najib akan hadir
ke majlis sambutan ulang tahun
ke 10 kementerian wanita dan keluarga.

kah kah kah

bila suami pergi merayau ke oman
baru lah isteri dapat bernafas
dapat juga cuci mata
pandang yang slim melim

tapi pastikan rais yatim
tak ada bersama - kalau
tidak tukang sapu dan
minah kanteen pun malaon
ini sapu kah kah kah

nota:
malam ni ziana menyanyi di kelab mana?
kah kah kah


16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I SAY BRO TAK DAPAT ZIAMA SHARIZAR PUN JADI AS LOMG NO FAT FAT,KAHKAHKAHKAHKAHKAH

Tanpa Nama berkata...

apsal gua kena bayar untuk minah tu melancong ke Oman?

azila berkata...

bila ada suami-isteri camni yg memerintah negara.. malu jadi rakyat mesia..(nak eja elok2 pun malu)

lambo berkata...

Mamat ni nak tanyer Taik Mamud ,macammaner dia dapat minah Arap ni????

Tanpa Nama berkata...

tapi pastikan rais yatim
tak ada bersama - kalau
tidak tukang sapu dan
minah kanteen pun malaon
ini sapu kah kah kah


KAH KAH KAH
Ini tulis punya orang dia punya kapla sudah tangkap baik punya la..
KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

TT..PAs telah memilih calon yg terbaik untuk PRK Tenang,..nampak muka pun ada seri..ada kejujuran di wajah calon...kalau compare dgn pompuan pompuan UMNO...jauh beza..

Tanpa Nama berkata...

tak kan suami dia cari kotak lagi kat oman

Tanpa Nama berkata...

dulu kau kata blog kau takde iklan...memang kau takde prinsipkan...

ah ngau berkata...

tuan tt ooo

bila suami talak lumah
isteli boleh pakcuing
cali yang cun selupa mongolia mali

bila suami balik
pijak sumut pun tatak mati
sibab itu tulo sulah kina ikat

kah kah kah
kah kah kah
koh koh koh

Tanpa Nama berkata...

pegghhhhh

Tanpa Nama berkata...

nak tersembur buah dada penyanyi tu...maka yang melihatnya, mata pun nak tersembur di buatnya. Inilah Islam yang dibawa oleh UMNO.
Rais pun marah pasai tak dapat. Dapat pak chu cheng jer.....

Khun Pana aka johanssm berkata...

Sang kutu pon mau hisap darah yang fresh .
Apa salah nya kalao Mat Mongol makan hidangan Arabian sein fritters , Steamed poulet Chinois atau cuisses poulet espice ..
tiap hari makan Badak kaki pendek jemu jugak hahaha

pas c4 les fille SVP..hahaha
( jangan pakai c4 , please )...hahaha

apa apa pun ok berkata...

kahhhhh kahhhhh kahhhhhhhh kahhhhh kahhhhhh kahhhhhhh kahhhhhhhh kahhh
keeeeeeeeeeeesiannnnnnnnnn dia
keeeeeeeeeeeesiannnnnnnnnnnn dia
keesiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaannnn dia
keeeeeeeeeesssssssiaaaaaaann dia
keeeesiiiiiiiiaaaaaaaaaann dia

Tanpa Nama berkata...

sebenarnya bik mama pi kat negara teluk kasi warning sama minah arab ! apa tu C-papat....

Tanpa Nama berkata...

Tuan,

Gambar sapo ni? Ni ke Ziana Zin?

Tanpa Nama berkata...

11.40

Kot pasal orang arab kawin orang sarawak hari tu, maka diwarning mek arab jangan cuba sangkut jantan malaya?