Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 17 Januari 2011

NYAMUK?




NYAMUK APA NI?





ANWAR: CABARAN UMMI HALFIDA SOAL NYAMUK


Itu hanya soal nyamuk", kata Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika diminta mengulas cabaran Ummi Hafilda Ali untuk berdebat dengannya berhubung kebenaran kes salah laku seks beliau.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI BUKAN NYAMUK TIROK... kah kah kah..

kah kah kah...INI BUKAN NYAMUK LONGKANG ...kah kah kah

kah kah kah....INI NYAMUK KANGKANG... kah kah kah..

kah kah kah...INI NYAMUK TOWKAY LENDIR... kah kah kah..

13 ulasan:

zman berkata...

Tuan TT,

Itu bukang sebarang nyamuk,
Itu nyamuk berlubangg!!!

KAH!KAH!KAH!

Tanpa Nama berkata...

Betina ni meroyan sampai mati dendam tak dapat Bung Nuar

bigfish berkata...

Betina ni adalah hasil kitar semula yang diulang2 utk kepentingan BN-UMNO. kalau cite p ramlee ok lah jugak, ada la rasa nak ketawa. ini cite 13 tahun marin, apa kelas... hampeh tol!

Tanpa Nama berkata...

gatai punya betina

Tanpa Nama berkata...

den kalo bab minah tombam ni...mesti den nak komen...

den kalo tak komen...gigil satu badan macam kena malaria...

waghih!, apa ekau nak heran? memang bondo tombam dio tu berlendir jor...

tak ado orang nak sontuh...bacin semerbak bau dio...

goram botul dengan minah tombam ni! raso den nak sekeh2 jor...

waghih!, jangan ekau sangko nyamok tak ado apo2...den takut dio tag team ngan nyamuk lain ...boleh keno domam si nuar tu...

waghih!, raso2 ekau, agaknya sapo yg nak tag team ngan minah tombam ni?
adakah mat kotak? atau mat bisul? atau mat kudin?

kahkahkah!

#aku budak jalor dokek gemoncheh#

Tanpa Nama berkata...

..... Apa salahnya ... berdebat ......
Tengok siapa handal ....

aku@JB

Tanpa Nama berkata...

apa yg bagusnya berdebat pasal bnda camni?
x da faedah
lbih baek debat psal plan 100 hari pakatan

lg ada manfaat n berilmiah

Tanpa Nama berkata...

itu nyamuk bulu panjang
itu nyamuk membiak dengan cara pakcucing

r0 berkata...

Kah kah kah
kah kah kah...

Ape yg anwar nak takut? Dengan nyamuk pun takut ke? Kalau ummi tu nyamuk, mesti si saiful tu kutu babi. Awat saiful cabar suruh bersumpah, tapi si nuar ni takut ngan kutu babi?

Kahkahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

nyamuk biasa hisap darah,nyamuk ni hisap batang...

Tanpa Nama berkata...

kak kah kak kah kak kah

anuar ni memang pemimpin yang pandai membuat dan mengelak segalanya. bilatakut, kata nyamuk sebab takda faedah untu dia.
Tapi buat apa nak debat pelan 100 hari PR sebab sampai 7 hari tujuh malam pun tak habis sebab anuar akan ulang2 cakap benda yang sama yang hanya rancangan yang tak pernah dibuktikan.

siapa2 pun boleh rancang yang canggih2 tapi buktikanlah dulu apa yang boleh dibuat di selangor..
Kesian si nyamuk afilda.
Tak sabar nak dengar next court case for anuar....

kak kah kak kah kak kah

Tanpa Nama berkata...

boleh berdebat

Tajuk Debat:

Sapa Dulu Pecahkan Dara

Adakah RB..mat indon,mat bangla

apa-apa pun
mangkok ni JIWA KACAU....

ALahaI sI LunCAi berkata...

NYAMUK ? NYAMUK PUN TAU MANA NAK TIKAM. NUAR BRAHIM ?

TIKAM MERATA ALAM.

NYAMUK TIKAM HISAP DARAH. NUAR TIKAM SEMBUR DARAH