Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 12 Julai 2011

BERSIH GO GLOBAL





NOTA:


ini laporan media dunia
lihat dan lihat
ini bukan rtm
ini bukan tv tiga
ini bukan ntv

ini contoh media luar negara
yang anti gerombolan
yang cemburu pada malaysia
yang tak suka perpaduan melayu
yang anti islam

yang cemburi kerana tak ada
cincin berlian 24 juta
kah kah kah





BERSIH 2.0: UK PERLU TEKAN KL KETIKA LAWATAN RASMI NAJIB, KATA AMNESTY
– minisider

Amnesty International mendesak Britain memberi tekanan ke atasi Najib Razak kerana menghalang Himpunan Bersih 2.0 pada Sabtu lalu, didakwa menyaksikan tindakan keras pihak berkuasa ke atas peserta perhimpunan.

Najib memulakan lawatan rasmi sulung ke Britain sejak menjadi perdana menteri hari ini.

Timbalan Pengarah Asia Pasifik Amnesty International Donna Guest berkata, selain menahan peserta perhimpunan pihak keselamatan turut melepaskan gas pemedih mata secara terus kepada perhimpunan dan dalam kawasan hospital sebagai usaha menggagalkan perarakan ke Stadium Merdeka.

Dalam kenyataannya, Guest berkata ramai peserta perhimpunan telah dikasari oleh pihak keselamatan.

“Terdapat rakaman video di YouTube menunjukkan anggota polis berpakaian preman menendang seorang peserta yang terbaring di atas jalan sementara polis yang berpakaian seragam hanya melihat.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit…. SELAMAT DATANG KE LONDON…. kah kah kah..

kah kah kah… ADA SAMBUTAN HANGAT…. kah kah kah..

kah kah kah…. MAT MONGOL AKAN DI SAMBUT DENGAN PULUT KUNING… kah kah kah

woit… TUNGGU DAN LIHAT….. kah kah kah

nota:
satu pasokan 100 orang fru telah
juga dihantar ke lodon kerana ada ura-ura
tunjukkan perasaan yang akan di lalukan oleh
warga malaysia di london kah kah kah


BERITA DARI LONDON


NAJIB YELLOW WELCOME PARTY FLASHMOB

Date : Thurs 14th July 2011

Time : 2-4.30pm

Location : THE MANSION HOUSE,LONDON,EC4N 8BH (Nearest Tube: Bank /Mansion House)

Map : http://www.cityoflondon.gov.uk/NR/rdonlyres/9B21905E-30A7-49D5-9DC8-2735A59B7F78/0/LH_AH_howtogettomansionh.pdf



nota:
sapa nak gi boleh book air asia
kah kah kah


8 ulasan:

pRiNCe berkata...

haha..perlukah cincin berlian itu.?..nice sharing..:)

Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up
Sayur Berperisa Najis Katak..Sanggup Makan ? ( 1 Gambar )

gengjahat berkata...

tgk ni bro...

http://www.youtube.com/watch?v=C8RPStdwyko&feature=player_embedded

Tanpa Nama berkata...

Bukan main TV3 & RTM provoke Melayu kata CINA & INDIA tak turun.. Sebab takut nak siar macam TV singapore ka.. MENIPU je kerjanya..

azmie berkata...

kena tutup semua jalan masuk london la plak

Tanpa Nama berkata...

jantan takubin.

Tanpa Nama berkata...

kesian Bik Mama Rosmah, gie London tak dapat shoppin di Paris pasal depa laki bini buat hal. Kalau tak mau melencong shoppin sakan kat Paris. wakakaka... Kempunan arr Bik Mama tak dapat shoppin kat Paris.

Tanpa Nama berkata...

macam pukimak la polis nie dh la banyak rasuah

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah..
malaysia kena pijak dgn barat..
kah kah kah