.

Isnin, 20 Jun 2016

BERZAKAR DAN BERZIKIR





FACE BOOK



Selepas PRK, PAS kata menang undi majoriti muslim. AMANAH ditolak oleh orang melayu. Kalau bukan sebab DAP dan PKR, AMANAH dah lama hilang deposit. Maka PAS isytihar akan terus bersendirian. Tak lupa ada ahli PAS yang mengharapkan UMNO diberi hidayah untuk bersama PAS perjuangkan Melayu Islam. Yang paling menarik PAS kata sanggup kalah di dunia dan hanya mengejar kemenangan akhirat. Kalah tak apa janji dapat pahala. Kalau betul lah begitu, lebih baik PAS duduk di masjid sahaja dan tak perlu buang masa dan menjanjikan bulan dan bintang kepada pengundi. Apa guna kalau undi untuk kalah?

DUDUK MASJID

BERZIKIR

DAN 

BERZAKAR



-----------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

DUDUK MASJID tak boleh ke GERMAN

Pak Serban nak jugak BENTLEY , MERCEDES BENZ dan MINI COOPER

Tak jaja jaja agama mana lah nak dapat duit

Common sense kan

Tanpa Nama berkata...

Org melayu PAS dan mamak PAS ni, ilusi syurga bidadari cukup tinggi. Jgn silap cakap, mau disilatnya engkau ketika itu jugak.

Ugama mmg betul2 candu. Mmg betul2 dadah yg janganlah diharap dpt dipisahkan dari mereka2 ini.

Asal cakap ja, trus JUMP START atau MELENCONG pasal mabuk PAHALA dan HARI AKHIRAT selalu.

Ada kilang pahala yg pernah derang nampak dan yakin.Yg derang x nampak ialah, gerak geri derang yg membuatkan rakyat jadi lengit, derang dapat rasa bahagia apa lanchow. Malah makin dibuat rakyat menyampah, makin terasa tingginya taqwa melimpah atas kepala anak beranak derang.

Apalah punya biol melayu beragama Islam gini. Ilusi apa yg mereka sdg berapokalis yg ditunjukkan tuhan semasa mereka online? Dimulut nak hudud, nak jaga rakyat. Tapi cakap berbolak balik mcm org mabuk todi..

Tanpa Nama berkata...

Pas nampak fasik karna dipimpin makluk yang fasik..amanah/pkr nampak keliru kerana dipimmpin oleh spices yg pelik...d.a.p entaaala...ketua strategy sapa?? Yg all junjung mahathir tu kenapa dan sbagian pelarian umno yg menagih dedak2 do atas alasan e economy teruk terjejas..angkara pemerintah...jadi pengindi keliru...for pas yg u all exstreem mcm org kena rasuk antu...everything failed....saudara anwar ibrahim ditindas oleh satu political jahiliah...maka sebenarnya tu satu keutamaan..alquran juga menyatakan orng yg dizalim sapa2 ..adalah satu keutamaan...penahanan yg satu paksaan atas tuduhan terrorism dll tuduhan tu salah.bukan aku cakap alquran bernahu begitu....sehingakan alquran melontarkan prihal hakim2...pencapaian pas pada hari ini karna insan ini...sosok ini?...sibuk berkata tentang sikapir sedang diri jahil..simunafiq mengata simunafikk...jadi agak luchu...

usop ali berkata...

lebai oh lebai sentiasa malang ..buka pondok lagi baik dari susah payah bertanding pru. untuk kalah....