.

Isnin, 20 Jun 2016

INI JAWAPAN ITU





INI JAWAPAN

UNTUK SOALAN




KELAB MACAM TUMBUH
Jawabnya senang..Kelab malam tumbuh bak cendawan dan tiada tindakan dari pihak berwajin sebab tauke lendir dan tabur dedak kat penguatkuasa...Peniaga pasar malam ada tabur dedak tak?tara satu sen pun..kah kah kah Enforcenet agama on l;ine dengan tuhan..Kalo tauke geng penyamun pemerintah..tara haram..semua halal..kalo tara masuk semua haram..kah kah kah..

Pasar malam berapa oralng ada bayar cukai...?Tauke lendir bayar cukai..pada Incometax,pada enforcement adna segala macam yang tahu business diorang..kah kah kah Kalo ko nak pencerahan ,,tanya ton ton wi..Ramai ketagi kedai lendir ni,,termasuk olarmak..Tak caya tanya ton ton wi apa dia buat kat german dalam bilik,,

Tanay dia stim tak tengok obang german..naik tak kotek dia,,ada lancap tak? Semua orang gian bila air sudah banyak terkumpul..Janji ada lobang pancut tak kira halal atau haram..sokong peniaga pasar apa apa dapat..kah kah kajh..kalu tara faham juga tanya adi sotong,, on PERTANYAAN UNTUK DIJAWAB
Anonymous
on 6/19/16

PERLU DUTERTE
jawapannya senang. perlu muncul pemimpin semangat mcm presiden filipina yg baru bernama rodrigo duterte. ataupun semangat mcm allahyarham adolf hitler. pengedar dadah akan dibunuh. rakyat filipina diberi kebenaran bunuh penjenayah. perasuah diancam hukuman berat. 

Kalau muncul pemimpin mcm ni di negara persekutuan tanah melayu, kes cameron selesai, kes bauksit selesai, kes jalan berlubang selesai, kes pkfz selesai, kes alvin hina bbuka puasa makan babi selesai, kes rezab tanah melayu selesai, kes skola pelbagai aliran selesai, silap2 tanah melayu jadi republik, yg makan tanggung berak cangkung akan dihumban ke laut kalzum. Khalas. on PERTANYAAN UNTUK DIJAWAB
Anonymous
on 6/19





-----------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ada sesapa nak bagi tau SAPUMAN wang haram tetap haram dalam hukum ISLAM ????

Mat SOTONG mana nak bagi tau pun

Mat SOTONG pun dah tak tahu jadi ORANG

MElayu MElayu mana boleh harap pun

Bahalol

Tanpa Nama berkata...

Tang rasuah ni TT bangsa Melayu pemikirannya masih di takat PRIMITIF. Cakap la dosa rasuah lebih besaq dari memakan daging babi, ulamak Melayu juga yang sokong si pemakan rasuah - ulamak sendiri tak nampak dosa besar si pemakan rasuah. Melayu ni cakap je pandai, pandai berteori - amalan hampeh. Kirim salam la kalau Melayu boleh berubah dalam masa 1 abad nih... - spesis bangsa bebal!

Tanpa Nama berkata...

Ape jadi FBI yg datang siasat skendel 1mDB..pihak berkuasa Swiss pun senyap..atau sebenarnye tak ada siasatan..hanya tukar tiub buat2 sibuk..

Tanpa Nama berkata...

Betul tu.aku tunggu juga hasil siasatan fbi xda pun pkembangan sonyap ajo mcm tontonwi tonton pilem German.. Kalau tgh siasat pun xkan la mcm mesia punya siasatan makan masa puluh tahun , nk dakwa lagi puluh tahun, rayuan lagi puluh tahun smpi penjenayah kiok pun xda tindakan last2 ngan ejen2 fbi pun kiok tunggu siasatan selesai..jeng jeng jeng..jgn2 kita kena tipu sama itu fbi.Kahkahkah