.

Isnin, 20 Jun 2016

BODOH BUKAN PENYAKIT MEREBAK






KETAWA DULU
nasib baik bodoh 
bukan wabak penyakit
nasib baik bangang
 bukan berjangkit
nasib baik ngok
 bukan jenayah
selamat  ustaz ini

TAPI KESIAN

MELAYU INI

SENANG JADI

BODOH

DENGAR  AYAT

ARAB 

MELAYU

TERUS JADI

BANGANG



5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Melayu tu kan BODOH

SAPUMAN pun di SOKONG jadi Ketua

BODOH betul

Melayu Melayu

Nasib baik ada BANGLA GANTI MELAYU tahun 2030 nanti

Saiful berkata...

Lps tu....nak buat apa..boikot..buh duit dlm tabung..semua sejarah pi kaji...last2 undi kaki rasuah..penyamun..

panglimo potaseh berkata...

Ini lah jadinya bila Tuan Guru Haji Senoneng ni pekene tigo kole todi dulu, sebelum bagi ceramah agama. Nasib baik yang dengar semuanya
bonggap. Kalau nak tanya keturunan Tontowi maso ni lah .. dah tentu Haji ni jawab Tontowi keturunan ke43 Gerd Muller.

Tanpa Nama berkata...

ini la contohnya ceramah yg menghasilkan duit kpd org2 agama. tak kira la si pendengar dibodohkan atau dikencing berdirikan, bayar tetap bayar.cuba dgr, loghat mana?utara ka kelate ka..firaun itu adalah anak adam, nabi muhammad anak adam.disisi lain keturunan atau saka pbawa kitab berbapakan ibrahim.ibrahim ada 2 bini.siti hajar adalah kadam yg diberikan oleh namrud kpd ibrahim.dari siti hajar lahir muhammad, dari muhammad lahir hasan dan husin.hasan dan husin ni dibunuh oleh org apa?firaun kah, yahudi kah atau org islam sendiri.jgn lupa kerajaan islam usmaniah pun jatuh sb makan riba hutang yg banyak.cuba cek siapa tokey german yg buat hijaz railway, cuba teka british masuk ikut lubang mana, cuba teka arab saudi dilahirkan dari perut sapa.nik aziz bekas presiden pas mahu menumbangkan umno bn, tetapi adakah nik abduh keturunan nik aziz ni mewarisi gerak yg sama?gua suggest, lu panggil ust2 mcm ni dtg radio bangsar, kemudian kita panggang dia dgn soalan2.two way communication.gua ingat lg bagaimana isu hudud terkantoi di konti RBU oleh mujahid.gua masih ingat mso kata 99% hudud takkan jadi.kata2 mso kini terbukti dan mujahid sudah keluar dari pas kerana hudud pas hanya omong2 kosong..lu tanya ust ni, berapa kena bayar kalo nak muncul diRBU, nnt gua kongsi2 kumpul duit.tak cukup duit, kita minta derma dari kerajaan selangor.

panglimo potaseh berkata...

Melayu itu jadi Islam sebab Melayu tu orang Melayu. Atau Islam tu ngam dengan kepandaian orang Melayu.

Apasal orang Jepun, German dan Amerika masih tak Islam. Mungkin cerita pasal Islam oleh Orang Melayu tak terjangkau oleh pemikiran mereka.

Kalaulah Jepun, German dan Amerika tu Islam, dah tentu hampir satu dunia ni jadi Islam .. faham tak.