.

Isnin, 20 Jun 2016

MANA HILANG






PELIK TAPI

AMAT BENAR

MANA ILANG

MENANTU ABAH

DAH KENA PAU

KES RASUAH

100 JUTA KE?

SAJE TANYA

JANGAN MARAH






---------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini ORANG KAYA lah

Mana ada susah susah

MAGIKMAN dan SAPUMAN macam Abang Adik tak boleh di pisah wokay

Lagi 6 bulan senyap Case CLOSED !!!!!!

bakri berkata...

Menantu abah amat berhati hati takut salah cakap takut salah langkah. Current boss punya stature kekadang mcm rapuh jadi tak blh support gila2 mcm amat lan 3.85 ,s kluak, rahman onn dahlan, tomboy dll obedient dogs.

Ini namanya org cerdik sekarang pakai strategy play safe (org cerdik tak semestinya org baik) Masa mentua kuat tidor kerja tidor dulu pun dia tekan sampai ranap and knows time to hit when the iron was hot. Dia pasang toll jalanan dan buat blockade di main road yg tiada alternative route. Jadi di situ dia banyak kutip toll sama banyak collection sampai ada politician gelar dia the richest unemployed fellow in the world.

Apa yg blh di harapkan drpd track record yg sedemikian.

bakri berkata...

Menantu abah amat berhati hati takut salah cakap takut salah langkah. Current boss punya stature kekadang mcm rapuh jadi tak blh support gila2 mcm amat lan 3.85 ,s kluak, rahman onn dahlan, tomboy dll obedient dogs.

Ini namanya org cerdik sekarang pakai strategy play safe (org cerdik tak semestinya org baik) Masa mentua kuat tidor kerja tidor dulu pun dia tekan sampai ranap and knows time to hit when the iron was hot. Dia pasang toll jalanan dan buat blockade di main road yg tiada alternative route. Jadi di situ dia banyak kutip toll sama banyak collection sampai ada politician gelar dia the richest unemployed fellow in the world.

Apa yg blh di harapkan drpd track record yg sedemikian.