.

Rabu, 27 Julai 2016

MISTERI MAKIN GELAP






MISTERI

SIAPA

M.O.ONE




SIAPA DIA

MALAYSIAN

OFFICIAL 1




-------------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mungkin Pak Gud kat TOL JB kot

Mana lah tahu

Jaga TOL penting

BILYON BILYON jugak okay

Tanpa Nama berkata...

tolonglah dunia.....bagitau aku ....sapatu m.o.1...oh aku tak tau...aku tak tau...aku tak tau....cuma yg aku tau ,big boss 1mdb is mr.ajib...aku benar2 mau tau....

Tanpa Nama berkata...

Dh tau....dh jelas....bapak tiri riza....pak dia jee yg dpt duit derma 2.6bilion jk kt malaysia.

Tanpa Nama berkata...

TT ni jealous dengan Najib. Dulu nak ngorat Rosmah tak dapat kerana janggut serabai dan tak terjaga. Jadi meroyanlah dia dengan Najib kerana kebas Rosmah. Kesian TT. Orang sekarang pakai tuibless. Tuib dah lama hantar museum.

Tanpa Nama berkata...

Aku nak!
Aku nak jadi malaysian official 1 tu!
Geleme dapat, fulus dapat!
Bila dah geleme dengan berfulussss, gerenti aweksss dan amoisss pun dapat hahah! Boley pilih beb, aku nak amois inglend yang rambut belon ke, atau nak aweks menggolia yang mata sepet hahah!
Yang orang amerika kecoh sangat tu bukannya saman aku pun huhu! Bestnyeee!!

Tanpa Nama berkata...

Sarip Dol kg pisang?

Tanpa Nama berkata...

MOONE adalah syarizat abd jalil..syarizat adalah moo yang dicari fbi dan bukannya najib..hanya syarizat sahaja yang bole menge"mooo". fbi mencari sharizat kerana sharizat telah hilang dari kandangan moo.. dunia tahu bahawa tetek mooooo sharizat inilah yang menyediakan susu utk umat manusia. tanpa sharizat, maka tiada la manusia dapat di"mooooo"kan lagi dan akan mati kelaparan la umat manusia..MO ONE sharizat mesti ditahan dan dibawa pulang samada ke kandang US atau ke padang ragut di New Zealand bagi menenangkan moo moo jantan yg sedang sedih kerinduan...apa punya moooo...