.

Jumaat, 12 Ogos 2016

JANGAN ADA ANGAN ANGAN








INGATAN AWAL

PRU14 Pakatan Harapan
tidak akan menang
mustahil akan menang
sampai kiamat
tidak akan menang

KENAPA
najib sedang dikepong
bukan saja di malaysia
najib dikepong 
di seluruh dunia
FBI sedang kumpul bukti
maka - kalau najib kalah
najib akan ditangkap
maka - untuk selamat
najib wajib terus jadi PM

 PRU14 WAJIB MENANG
dalam PRU14 najib wajib
menang besar
menang besar sebagai bukti :
pertama kepada mahathir
kedua kepada pakatan harapan
ketiga kepada rakayat malaysia
dan paling penting kepada
amerika dan rumah puteh
bahawa najib ada sokongan

 MAKA
dalam pilihan raya
parti PKR DAP AMANAH
bukan lawan ketuanan melayu
bukan lawan parti united malays national organisation
parti ini sudah lama pupus
PAKATAN HARAPAN melawan
jentera daulah
jenterra kerajaan
media kerajaan
polis kerajaan
mahkamh kerajaan
undang undang kerajaan
SPR SPRM PEGUAM NEGARA
mustahil akan menang

 SUDAH MAJORITI
dalam pru13 pakatan rakyat
dapat 52% undi popular
di semenajung di sabah 
dan di sarawak
tapi masih tidak dapat
mendirikan kerajaan

 MUSTAHIL DAPAT

KERAJAAN BARU
najib akan pastikan
pakatan harapan kalah
kalau pakatan harapan menang
najib rosmah anak beranak
akan di tangkap dan didakwa
bukan saje di malaysia
kes najib sedangh dibuka
di amerika dan switzerland

JUSTERU
jangan ada angan anagan
jangan ada mimpi mimpi
akan menang PRU14





-------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

susah macam nih

padan lah nak bawah HANTU BANGLA juta juta masok

kepala otak !!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Aku setuju sgt ada ulasan tt tu "bila dah gang"...kalau time bila dah gang tu air naik kepala dah xkira apa dah, serban 5 kilo ke 10 kilo ka tarak kesah punya...mesti mau kasi pancut...lubang apa pun xkisah janji blh jolok....kalau lembu tonggeng pun kasi jalannnnnn.kalau mak badak pun hantam sajalah....kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Masih xda jawapan jelas lagi tt...persoalan ttg ppuan dpt apa dlm sorga...lelaki dpt bidadari bermata jeli...ppuan xkan tengok saja xdpt apapun....rugi la ppuan kalau mcmtu...penat2 pakai jubow ops..jubah...solahah tp nengok je si lelaki entot bidadari...cuba tt bg penjelasan...

Tanpa Nama berkata...

Ingat senang ke tangkap bewak idup, ezi pun dibahamnya. Lebih senang tembak kat traffic light je, abih cerita, apa susah sangat ke? Kan MalYsia boleh? Melayu dumbno haprak boleh ke, piiirahhh pukrak wakrakk!

KUBU BESAR PALO berkata...

Apa pun bolih terjadi PRU14 akan datang.....

Tanpa Nama berkata...

Malaysia darul bangla..

Tanpa Nama berkata...

Fight of the Decade

Mahafiraun versus Dedak King
Former heavyweight versus the current Badak weight
Siapa akan menang
Siapa akan jadi Juara
Dan siapa bakal masok penjara
Untuk betting hubungi-lah bookie anda sekarang juga



Tanpa Nama berkata...

benar tu bro..najib wajib jadi pm walau seratus tahun lagi..anwar ibrahim jgn mimpin nak jadi pm..zahid hamidi bole keje keras lagi tp bukan jd pm tp meluaskan empayar perniagaan family rakan taulan dan besan menantu..hadi bole pau lagi duit dari 90juta kepada 2.6 bilion..bukan rakyat kelantan tau pun..jgn lupa kawtim dgn muryid harun jin..sharing is caring, bersatu teguh bercerai nanti kantoi dgn sarawak report..