.

Jumaat, 12 Ogos 2016

MANA HILANG KETUA PEMUDA PAS







SAPA NAK BAYAR MIONI COOPER
ko dah gilo ke bro..kalo benar dakwaan sarawak report tu, tak ke naya nanti.sapa nak bayor mini cooper. ko ingat banyak duit ke dgn jual agama.sekarang ramai org jual agama, ekonomi penjual agama byk saingan.produk makin kecik, tu yg didiversitikan produk2 agama tu cthnya air quran, kit histeria, minyak kasih syg, minuman besar dan panjang, tip kemutan suami syg dan dan ... balak pundah abis ditebang dijual..
ko ingat nak saman tu tak pakai duit?ko ingat saman tu pakai air liur, ingat bole baca ayat2 quran utk sekolahkan sarawak report..bukan keje mudah nak saman tu.pemuda jd tak tentu arah sb masing2 tak sedar ada wakil pemimpin terima duit dari najib..ni sama mcm najib la, tak sedar ada duit derma masuk akaun sendiri.

kalo nak transfer rm50k dari oversea melalui maybank pun dah byk tanya, takkan 2.6 bilion ,4 bilion atau 90juta masuk akaun bank senyap sunyi..ayoh bank negara, bank2 islang, bank2 mualamat, cuba periksa akaun hadi, cuba periksa akaun pas, cuba periksa akaun ketua pemuda on MANA KETUA PEMUDA PAS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:06 PM

JANGAN HINA HADIDENGAN KASUT
yea yea pas poin jain sekali..jgn lupa placard rm90juta.jgn hina presiden hadi dgn kasut..muka hadi tak sama dgn kasut.hadi adalah lain dari yg lain..minta media2 international join sekali.kali ni pasti reporter wall street jornal akan pakai baju kuning..anwar dok rilek dlm penjara.tak kena tembak dgn canister, tak kena asap, tak kena macam2. anwar wajib dilindungi dibalik jerisi besi. selesai rakyat menang nanti, keluarla anwar dan jadi perdana menteri.isham rais kata dlm politik tiada musuh yg kekal. on TURUN KE JALAN RAYA
Anonymous
on 8/12/16

MALAM JUMAAAT
bukan fitnah bro..malam td malam jumaat gua melihat roh2 kudus harun jin dan presiden hadi kluk klak sedang bermesyuarat di langit ke 7. mereka sedang memohon kpd allah agar dibukakan langit dimana perempuan kafir harbi itu berada. 

mereka juga memohon agar tidak dijelmakan dlm bentuk babi kerana takut dijadikan pork bbq masa disana nanti.mereka juga mohon agar tidak dijelmakan dlm bentuk dan rupa asal mereka kerana dikhuatiri gambar mereka di poke mong gol kan ke seluruh alam bumi manusia ni.mereka mohon dijelmakan seumpama rupa justo dan bukan butuh..

kalo rupa justo, nampak la bahawa pompuan kafir harbi ini sedang menfitnah ulama dunia yg diiktiraf allah dan rasul..maka seusai itu bersih la nama pemimpin agama islam agama suci dari fitnah dunia yg dicipta allah sebagai ujian utk menaikkan makam..paling tidak naik suku inci lebih tinggi dari makam nabi..islam melayu wajib berbangga dgn kejayaan pemimpin agama islang ini melepasi ujian.. on JANGAN SEBAR FITNAH
Anonymous
on 8/12/16



--------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

GAMBAR sapa MALAM JUMAAT tu ???????

M.O.1. ke ???????

FBI dapat clue macam ini

Bagus !!!!!!!!!!!!


Sesapa nampak MONYET PAKAI SONGKOK bagi tau FBI


Kalau MONYET PAKAI BAJU MERAH kira tak payah lah

Itu semua SPY SOLJAL nak curi SURAT lah tu