Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 29 Ogos 2008

100,000 UCAPAN MERDEKA DI KAIN RENTANG

KUALA LUMPUR 28 Ogos - Gerakan Ehsan Selangor (GES) sekali lagi mencatat rekod dalam Malaysia Book of Records (MBOR) apabila berjaya menulis 100,000 ucapan kemerdekaan pada kain rentang sepanjang 5,100 meter.

Yang Dipertua GES, Tan Sri Zaleha Ismail berkata, rekod itu dibuat bersempena meraikan kemerdekaan negara yang ke-51.


Kah kah kah …. Kaki bodek buat kerja bodoh….tak ade kerja lain ke....

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

huhuhu...tulis panjang-panjang..last-last campak ke tong sampah jugak akhirnya...muahahahaha...

Tanpa Nama berkata...

betul bro, banyak kaki bodek...tengok aje lepas kejayaan PR tawan 5 negeri....tetiba aje macam2 NGO baru(padahal org ameno)...macam cendawan tumbuh! Apa2 yg tak kena NGO ni respon dulu pastu barulah ameno buat2 jaguh kononnya rakyat tertindas..

chong berkata...

tapi apakan tugasnya yang sebenar?

samdol berkata...

kain rentang 5,100 meter itu di potong-potong sedekah kat orang2 miskin buat sarung bantal, cadar atau selimut ada gak paedahnya menolong rakyat miskin.

mimie berkata...

kain yang panjangnya dekat 5KM tuh bole la buat kapan UMNO nanti... muahaha

amoker berkata...

Kos kain: 1 juta ringgit

Tanpa Nama berkata...

kalau kos I juta maknanya satu meter RM196. wow...kain sutera beli kat gulatti's ke?