Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 17 September 2008

HASSAN TOLAK TAWARAN LOMPAT PARTI


KUALA PILAH 16 Sept. – Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Hassan Malik (gambar) hari ini mendedahkan usaha pihak pembangkang memujuknya meninggalkan UMNO dan menyertai pakatan pembangkang.

Beliau yang juga Ahli Parlimen Kuala Pilah berkata, wakil pakatan pembangkang telah menemuinya beberapa kali selepas Pilihan Raya Umum Ke-12 bagi membincangkan tawaran tersebut.

kah kah kah…..sapo budak asan ni….kah kah kah….sapo nak jompot dio…. sapo gi jumpo dio.... pada jumpo asan ni lobeh baik jumpa korbao bala....taik korbao buleh jo buek bajo....

kah kah kah….mamat ini perasaan ...he thinks he is very important and a very influential politician ....kah kah kah…...asan oooi kao paham tak ayat apo yang den tulis ni....tu cakap orang putih…rotinyo dalam bahaso molayu den tanyo …rumah kao kat pilah dimano…..kah kah kah

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Asan ni kan kawan Isham curik jambu blakang ghumah pak dolah.
Apolah lupo pulak jang.

Tanpa Nama berkata...

Saudara,

Budak bernama Hasan bin Malek ini memang tidak jujur orangnya.

Kenapa dia mengambil masa begitu lama untuk mendedahkannya seandainya benar.....

Ramai orang tahu beliau antara pengampu kepada najib.

Kita kenal dia ketika beliau dalam belia lagi. Beliau antara pemimpin belia yang bukan belia lagi tatkala itu.

Sekalipun pernah berjiran kerana rumah berdepanan di Taman Bukit Chedang, Seremban, susah nak bercakap. Banyaklah tahu piel dia.

Dalam politik rasanya beliau antara pemimpin yang jauh tertinggal kebelakang.

Dio ditinggaa aa dhek bas khek Ulu Bonduo...

Wasalam.
Adnan M

LensaPR berkata...

Brother, kau lawan dia dalam pru 13 nanti. aku belanja segulung bendera. apa cam. kah kah kah aku tak caya kau beriman dengan pilihanraya.

enche treq berkata...

hak3...
cek tgok berita smlm..-beliau nh ckp dia ditawarkan wang dan jwatan...
kalo btoi la ada org nk bg dya wang ng jwatan awat yg beliau nh xp repot BPR ja...
kalo org bg wang ng jawatan rsanya puak2 nh msti mau nya..:p

Stormbringer berkata...

kah kah kah
goli boto hati den maco eh bang isham oi!

i don't speak london. yes, no, orait, ayam kaming so on! hu hu

ghumah eh kek blakang ghumah den kek kopih! oghang pilah? den tak kona pon? kek mano? sawah lebar ko? dioh ko? terachi ko? tanjong ko? melang ko? senaling ko?

tak ponah donga!

enche treq berkata...

ya..
Datuk Husam Musa dah soh BPR siasat dh..
rsa2 BPR siasat x..??
ka wt xreti cm kes Pak Lah..?
kes BN hutang kt syarikat wt poster/bndera msa plhanraya...??

sourgrapes berkata...

Jgn-jgn dia sendiri yg pi cari PR ugut ni dan tu...then DSAI tak mau bagi...dia rasa malu..kemudian cakap sebalik lo....jadi "hero"..kata org bagi dia dia tak nak...actually nak but org tak mau bagi......kah kah kah...

"water face" mah....