.

Khamis, 15 Julai 2010

ENCULEZ VOUS !!!
LIHAT SENYUMAN BALA GUMBIRA DAN BERPUAS HATI

POLIS PERANCHIS SEBUT NAJIB-ROSMAH KETIKA SOAL BALA
– merdeka review

"Najib" dan "Rosmah Mansor" antara nama yang disebut oleh polis Perancis, dalam masa lebih daripada tiga jam ketika mengambil keterangan daripada penyiasat persendirian, Balasubramaniam a/l Perumal. Malah, nama-nama seperti Abdul Razak Baginda, Deepak Dinesh, ASP Suresh dan beberapa nama baru yang belum dikenalpasti turut disebut sepanjang proses ini, menurut sumber maklumat.

Balasubramaniam ialah saksi penting dalam perbicaraan kes pembunuhan Altantuya Shaariibuu, tiba di Direction Centrale de la Police (DNIF), Nanterre Prefecture pada pada jam 2.30 petang (waktu Perancis) Isnin lalu, ditemani peguamnya, Manjeet Singh Dhillon.

Menurut sumber maklumat, polis Perancis sendiri mengungkit nama Perdana Menteri Najib Razak (gambar kiri, kanan) dan isteri beliau, Rosmah Mansor (gambar kiri, kiri) ketika mengambil keterangan Balasubramaniam. Malah, nama tertuduh ketiga dalam perbicaraan kes pembunuhan Altantuya Shaariibuu, Abdul Razak Baginda; dan Deepak Dinesh (peniaga permaidani yang dituduh mengatur perjalanan Bala ketika melarikan diri) juga disebut sepanjang keterangan Bala diambil.

Dalam satu laporan eksklusif MerdekaReview pada 10 Julai 2010, Balasubramaniam (gambar kanan) yang melarikan diri ke London telah menerima panggilan rasmi daripada polis Perancis untuk memberi keterangan berhubung kes pengambilan komisen dalam urus-niaga pembelian kapal selam oleh Malaysia daripada Perancis.

Selain itu, sumber maklumat juga memberitahu MerdekaReview, Balasubramaniam telah bertemu dengan peguam SUARAM (Suara Rakyat Malaysia) di Perancis, Joseph Breham untuk dua jam, semalam. Beliau kini sedang merangka satu kenyataan untuk diedarkan pada hari esok, kata sumber maklumat itu.

KAH KAH KAH…

woit…. SELAMAT TINGGAL PARIS KU…. kah kah kah..

woit… TAK DAPAT BESHOPPING LAGI DI SITU…. kah kah kah..

kah kah kah… PADAN MUKA…. 27 BUAH NEGARA EROPAH TAK BOLEH MASUK… kah kah kah..

kah kah kah... KALAU MASUK JAMIN KENA TANGKAP... kah kah kah..

kah kah kah…. PENYOKONG PAKATAN DI LONDON….. TOLONG BUAT PROGRAM DI PARIS…. kah kah kah..

kah kah kah…..PROGRAM BERTAJUK : UNE MALAYSIE POUR TOUT MALAYSIEN.. kah kah kah..

kah kah kah…. JEMPUT ISTERI ROSMAH RESMI KAN SEMINAR INI… kah kah kah..

kah kah kah… JEMPUT RAZAK BAGINDA SEBAGAI PEMBENTANG KERTAS KERJA….kah kah kah..

kah kah kah… KERTAS YANG BERTAJUK : JE SUIS FOU - ENCULEZ VOUS …. kah kah kah

kah kah kah …. JEMPUT CHIEF POLIS PARIS SEBAGAI TETAMU KEHORMAT…. kah kah kah

7 ulasan:

opisboi berkata...

rahsia isteri bik mama dalam tangan kjn perancis, lepas ini pasti kena pow ngan perancis, apalak isteri bik mama nak jual...kapal selam tak payah repair..siapa untung sekrang..

Tanpa Nama berkata...

bala..we all miss u..
bilo nk balik mesia..
u are the world..
lobih world dari mari world..
kahkahkah..

kay

Tanpa Nama berkata...

Lain kali, kita kena minta semua menteri termasuk PM mesti buat pengisytiharan maruah diri di mahkamah sebelum ambil jwtn.
Ini semua utk mengelakkan dari negara terus kena PAU dgn negara2 lain...

Tanpa Nama berkata...

bala ni betul bala buat rosmak dan isterinya,

terpaksalah kansel kan semua pakej ke perancis sebab bala sedang menunggu disana....tak masuk paris la bik mama lepas ni.. tak dapat la makan angin ke marseile, shopping kat bordeaux, meronggeng kat cannes.... hahahahahha...

najis dan rosmak.. the malaysia next thaksin.... in waiting..... kakakakakah

my sekupang dua

pénis âne berkata...

Let's arrestation et Najib Rosmah. sepandai-habile sauter les écureuils, finalement tomber sur le sol que ce soit! ils ont l'attraction de mettre le pigeon vis et il le vagin! kah kah kah

Ros Monggol berkata...

kita semua patut rasa malu sb seorang PM kita akan disabitkan dgn tuduhan membunuh di luar negara..tp yg paling malu "suaminya" pun tumpang sekaki..malu malu..

Tanpa Nama berkata...

الله اكبر الله اكبر الله اكبر ولله الحمد
اللَّـهُمَّ لا يَأْتِي بِالْحَسَنَاتِ إِلاَّ أَنْتَ، وَ لا يَذْهَبُ بِالسَّيِّئَاتِ إِلاَّ أَنْتَ
وَلا حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّـهِ

Ya Allah , tiada yang mendatangkan kebaikan melainkan Engkau , dan tiada yang menghilangkan keburukan melainkan Engkau, Tiada upaya dan kekuatan melainkan dengan Allah subhanahu wa taala.


SEMOGA BERLAKU KEADILAN WALAU DI MANA...
vikmoro kombet