Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 28 Ogos 2008

HOT HOT HOT

Setiap ahli parlimen Barisan National dari hari ini akan terus di ekori oleh SB.

Ini untuk memastikan mereka TIDAK akan meninggalkan ‘ kapal’ yang sedang hendak tenggelam.

Dalam masa yang sama langkah ini juga akan menyusah para YB kita yang kaki dangdut dan kaki ambil duit kopi. Ini mungkin menjadikan mereka lebih cepat hendak membantu penubuhan kerajaan baru Pakatan Rakyat.

16 ulasan:

AIC Kuching berkata...

Kapal dah nak karam la.. Cepat-cepat la terjun sebelum di tembak meriam KATAK.

p/s : Alhamdulillah, besar la OT(over time) SB bulan ni ek... bleh buat beli petrol untuk kancil diaorang.

amerul berkata...

aahahah rasakan..demam perubahan sudah bermula.demam yang tak akan kebah

Tanpa Nama berkata...

sekarang ni pemimpin-pemimpin UMNO dah mula nak beli kad raya nak hantar kad Anwar. Apalagi mukadimmah nak terjun parti la tu...

suki berkata...

Hi bro cukup la u kat jepun tu MALAYSIA perlukan u sebagai MENTERI PENERANGAN baru,gua caya sama lu.

Tanpa Nama berkata...

Yup Bro,

your blog really rocks, anyway

diekori SB.......... ,
apa itu SB hah?

Tanpa Nama berkata...

SALAH!!!!!
Mereka ni nak bagi peluang SB claim overtime lebih sebab masa di Permatang Pauh claim sikit saja. Dah nak puasa dan raya. Jadi kena claim lebihlah. SB Melayu pun nak raa sakan gak.

coma of souls berkata...

AHAH BEB..."SB" TUH BINATANG APA DAAAA.....

kutucyber berkata...

SB= Special Branch aka siput babi

Crayon Creative Communications berkata...

hekeleehhh....Sb pun lu org tak tau...SB tu SEPOL BONTOT.....

Tanpa Nama berkata...

SB = CIA = KGB = Mossad

bon bin jol berkata...

SB = Spy Bond (mata gelap cwg khas)
-----Pengumuman-----
untuk melayari web RPK Malaysia Today yg telah di sekat gomen
sila ke add baru dia ----> mt.harapanmalaysia.com/2008/

Samuel Goh Kim Eng berkata...

'I will follow you, follow you wherever you may go...' (song)
So that I can have secret written reports daily made on what you say and do
All these I need to do under orders from above whether or not I really want to
So what else can I do, if it is to be so for me to do so, then it will be so

(C) Samuel Goh Kim Eng - 280808
http://MotivationInMotion.blogspot.com
Thu. 28th Aug. 2008.

paktani berkata...

biar dia sendiri yg letak tali gantung di leher ...inilah bala yg dia akan dpt sbb menipu rakyat dan buat rakyat susah selama ini.

Tanpa Nama berkata...

What if the SB join hands with the MP to jump over to KEADILAN? :):)

ilovebudu berkata...

kapal yang lepas jangan dikenang kalau dikenang hati jadi bimbang...lompat saja naik kapal baru..ada pak haji pak lebai tok guru insylh selamat dunia akhirat

Tanpa Nama berkata...

UMNO ini bongok gak... Dah rakyat tolak, berdolak dalik kata ...KAKAKAKAKA.


Anwar belum masuk parlimen minyak turun 15 sen tak cukup 1 september tapi pilihanraya kecil terpaksa turunkan awal..Lepas tu kalah BN..HAHAHAHAHA... Anwar masuk parlimen dan jadi PM.. minyak lagi turun...HEHEHEHE