Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 28 Ogos 2008

HOT ! MESYUARAT MT UMNO BATAL

KUALA LUMPUR: Mesyuarat Majlis Tertinggi (MT) Umno yang sepatutnya diadakan jam 8 malam ini telah dibatalkan. – Bernama


Kah kah kah….apa dah jadi wak oooi… nak meeting pun tak cukup orang …. kantoi mantoi…

14 ulasan:

AIC Kuching berkata...

Bukan xcukup org bro... xder orang berminat kot? yer ker... (Depa malu sebab DSAI dah bersumpah kot?)hehe..

nan berkata...

mesyuarat MT Umno terpaksa dibatalkan bagi memberi laluan kepada Samy Vellu yang akan melakukan sumpah lahanat @ sumpah laknat di tangga ke 93 batu caves...

joe berkata...

Salam Bro...

Batal....ganas-ganas...
senang-senang dorang boleh buat mesyuarat tingkap...boleh jadi ahli mesyuarat tingkap macam do re mi..

kipas..kipas lipas

carcoon

Tanpa Nama berkata...

takkan menteri-menteri UMNO masih letih pasal pilihanraya permatang pauh...??
Anwar rileks steady je pagi ni kat parlimen. Nampak sangat pemimpin UMNO ramai yang kurang stamina...politik

Fazrul Shahril berkata...

Salam Tuan,

Sampai macam tu sekali jadinya.. hmm..

Orait...teruskan memberi berita terkini

Salam mesra,

Tanpa Nama berkata...

Mesyuarat dibatalkan. Dolah nak berdengkur awal. Malam Jumaat.

coma of souls berkata...

meeting je ngan anai2..semut merah yang berkeliaran kat lantai 2..

Tanpa Nama berkata...

Dato'
Semua akan mengahadiri majlis solat hajat dan baca yasin di Segambut.
Sebab tu mesyuarat ni terpaksa ditunda. Lagipun kalau mesyuarat malam ni trpaksa berhenti awal.
So, baik buat hari lain sajalah supaya malam ni semua bolah bersantai dengan pasangan masing-masing.

Teluk Bakong berkata...

Tak cukup korum ..pasal semua nak loncat dah

samdol berkata...

padan muka2 crook tu.....
PENGUMUMAN
untuk melayari web RPK Malaysia Today yg telah di sekat gomen
sila ke add baru dia ----> mt.harapanmalaysia.com/2008/

Tan Sri Gabenor berkata...

Gila apa buat meeting MT malam Juma'at.

Dolah sudah makan "Ubat Lelaki Kuat", untuk bertepuk-tampar dgn Jeanne.

radenjowo berkata...

aku rasa meeting kena boikot sebab dollah yang jadi pengerusi.

zarin berkata...

mungkin lompat parti lebih penting kot..

Mr Green berkata...

(Dikemas kini, 1930) KUALA LUMPUR: Bekas Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengangkat sumpah sebagai Ahli Parlimen Permatang Pauh buat penggal kelima di Dewan Rakyat pagi ini selepas kira-kira 35 jam diumumkan memenangi kerusi tersebut.

Di sebalik upacara angkat sumpah itu muncul spekulasi baru 40 hingga 50 Ahli Parlimen Barisan Nasional (BN) akan melompat parti dalam waktu terdekat.

Ketua Penerangan Parti Keadilan Rakyat (PKR), Tian Chua tidak mengulas lanjut melainkan berkata, "kami akan mengumumkan bila tiba masanya."