Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 28 Ogos 2008

SPR NGOK

Cuba kira kembali berapa peratus jumlah yang datang mengundi. Laaa ngapa ngok sangat – tidak boleh kira ke ?

Itu lah suruh pergi sekolah lari. Sekarang jadi barua.

BUKAN 65% yang datang mengundi. Apa punya tuur SPR ni.

1.Datuk Seri Anwar Ibrahim (KeADILan) 31,195 undi.
2.Hanafi Mamat (AKIM) 92 undi.
3.Datuk Arif Shah Omar Shah (BN)15,524 undi.

Jumlah mengundi: 47,258
Peratus keluar mengundi: 81 peratus - LAPAN PULUH SATU PERATUS (bodoh!)
Undi rosak: 447 undi
Majoriti: 15,671 undi

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Daripada raut wajah mamat SPR tu aku dah tau dia tu BONGOK. Dulu sekolah kira buah kelapa.

ilovebudu berkata...

sebab diorang pi Sekolah Pakat Round..pusing satu kawasan sekolah tak masuk kelas...harharhar

Farid Kuantan berkata...

jangan la marah brader isham.tak kool.kau patut ajak spr ngok tu menjamu gulai itek permatang pauh.baru kool

Snowflake berkata...

Assallamualaikum
Memang Ngok SPR ni.

Tanpa Nama berkata...

Memang kalau kita tracking pengumuman spr dari awal sampai pukul 5 petang 65%. Tapi jumlah pengundi meningkat 16% dari pukul 5 hingga undi habis di kira. Faham-faham saja lah.

Jemuan berkata...

Sebenarnya peratusan yg keluar mengundi tu memang betul 65%.Cuba kita buat math sendiri..

Kalo Anwar menang 31 ribu undi.. Hanafi Hamat 92 aje..Arif dapat bape?? tak 6 ribu undi je?undi majoriti Anwar bape?err..ilang gamaknya duit depsosit Arif tu..

Memanglah BeeEnd ni kaki penipu.Bernama sendiri announce kate peratusan keluar mengundi 65% last-last jadi 81% plak..Silap kira ke atau saje takut terlebih malu..

Heran..heran..

Salam Perjuangan
Jemuan

samdol berkata...

bro Isham, SPR tu jadi ngok ada sebab...
tuuu !! boss dia tokey2 UMNO yg
buat dia jadi bongok, SPR dah kena turun pangkat dah jadi opis-boy UMNO sampai jadi biol tak reti mengira asik kena suruh jer......

Edyes berkata...

GULAI ITIK ??

goreng pun sodap !!

Abg Sham, agak2 abg lepas tak masuk celah2 parlimen untuk jenguk sumpah DSAI?

boleh bagi perkembangan terkini lagi.

Tanpa Nama berkata...

Pak Cik Isyammmm..

Tak baik ngok kan orang...dalam sidang Media dia cakap jumlah itu belum lagi tepat kerana masih menunggu jawapan dari pusat-pusat pengundian, lagi pun rakaman tersebut tah pukul berapa baru TV3suku rakam...Kasihan kat dia..

P/S kalau si pengarah SPR KURA-KURA ko cakap Ngok aku sokong haha hah har har...

Wassalammmmm

chong berkata...

yap, very suspicious.

the extra 16% / 8000 votes is very possible phantom votes.
that's why Najis said they had high chance to win.