Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 3 September 2008

BERITA BOHONG ! PM LANCAR BERNAMA WEB TV

PUTRAJAYA 3 Sept. Perdana Menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi hari ini melancarkan Bernama Web TV, saluran berita internet secara langsung yang pertama di Asia Tenggara di Pejabat Perdana Menteri di sini.


Kah kah kah…. Napa ngok sangat PM ni…. YANG PERTAMA DI ASIA TENGGARA ….. kah kah kah… mamat ni baru bangun tido ke…. Tak tahu ke dia dah banyak web tv di Malysia ni ….dah berapa lama Tv Pas, Tv Terangganu.. tv MalaysiaKini wujud…….. ni nak tipu sapa ni… makcik felda taib andak bolehlaaa kelentong.

Tapi mungkin Profesor Zinal Kling dari Sintok lum tahu hal ini…… kah kah kah.

24 ulasan:

Jarri berkata...

dia duk tido slalu.mana nak tahu.

Nizam berkata...

Bodolah baru bangun daripada tidur,,,

Tanpa Nama berkata...

umno sehingga 2059

kebijakan umno terbukti lagi bila melancarkan web tv pertama di dunia

kahkahkah

pkr sila tunggu hingga 2059

kahkahkah

mohd razaki berkata...

eh....bila lak prof zainal keling kerja kat sintok?

azizan berkata...

anonymous ni lagi la mangkuk.. org dah ckp dlm malaysia pun dah ada dua tiga webtv dia dok kata yg pertama di dunia.. aku yg org penang pun dah tak mau kat pak dolah hang oii.. kita tgk raya ni nak raya ngan sapa??

awangnoi berkata...

tokong ajaq Lah buat blog..tolong2,uhuks uhuksss

Vesu berkata...

web tv ? tv pun asik tak ada idea baru nak web lagi .. sapa nak tengok .. awani dgn budak2 hingus lagi baik program mereka..

asrumi berkata...

mmmm....saje create projek nak bg kat kroni samada subcon BERNAMA atau kroni tgkt 4 tuuu..

Fariz Bakar berkata...

jgn dok terpa x ketahuan. webtv ni live 24 jam, bukak astro bernama tu dengan bukak webtv ni sama program dia.

uncle_abu berkata...

acik2 kek felda taib andak pon klu tau,nk yo kono kotok ngn sondok en lah nih..xabih2 tdoooo yoo!!!

Tanpa Nama berkata...

web tv nak buat apa...tak kan nak main sumpah sumpah pula.tv1,tv3 tv9 dan yang lain2 tu tak cukup jadahnya ka.

Tanpa Nama berkata...

bro, sintok jgn sebut banyak sgt.sebut kodi tak pe.cuma kodi sorang je bengong.99.9% tak sokong dia di sintok.

Karipole berkata...

fariz bakar,
Kalau pas ada stesen tv dah tentu buka web tv sama dengan stesen tv,

Tanpa Nama berkata...

Tv Pas, Tv Terangganu.. bukan news channel la memang bernama tv first yg buat 24 hour live stream

Tanpa Nama berkata...

Web TV ni akan tujuk bodowi tidur 24jam.kakaka....

Tanpa Nama berkata...

umno sehingga 16 sept 2008

kesyaitanan umno terbukti lagi bila melancarkan web tv pertama di dunia

kahkahkah

umno sila kembali tahun 3059

kahkahkah

Adlan berkata...

Salam,

Tk silap dlm kenyataan tu ada sebut "Bernama Web TV, saluran berita internet secara langsung yang pertama di Asia Tenggara". Mmg betul banyak web tv sekarang nie. Tp ade ke yang buat LIVE NEWS kt web tv?..so, ntahla.kalau aku yg silap, mnta maaf.tp at least kite kaji dulu sebelum berkata2..sekian..:)

Fariz Bakar berkata...

karipole,
"fariz bakar,
Kalau pas ada stesen tv dah tentu buka web tv sama dengan stesen tv"

masalahnya pas ada siaran kt tv ke?kalau ada pon konfem ke bley buat live?byk duit makan maa..

Live news tu yg pertama..mmg lah tvpas tu webtv.tp itu jenis rekod dulu pastu baru siar..ini LIVE.secara langsung.jgn benci kat pak lah smpai semua benda dia buat kita kata bodoh. he is not that stupid.nk bengang kat org biar ada waras.

p/s:im not always agreed with pak lah but in certain thing we must read n understand well before make any judgement.tq.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Setiap kali ade anon UMNO komen, mesti ade satu lagi anon PR balas balik...

Tak percaya,cube tgk komen anon UMNO 5:13 p.m Sept 3..

Lagi satu komen anon 12:31 a.m Sept 4..

Kembar ke diorg ni???

Ke org yg same,tapi ade dua jiwa politik??

Walaui ape pon,dua2 anon ni berjaya wat aku ketawa berdekah2...

Ahak ahak ihik uhuk ahak ha ha ha

Berbalik pd posting,

Klu tanye org tido, merapu meraban...

Try tnye Pak Menteri yg ade bekas darah Semangat 46,bernama web tv ni yg keberape plak kat Asia Tenggara???

Klu dia merapu meraban,ketua dia apatah lagi la..

Kah kah kah

u are dumb berkata...

why the hell are you so dumb,hisham?.check out before you made any comment to any news.Bernama web TV is the 1st 24hours live news.unlike Tv PAS,tv Terengganu and countless more.i repeat again...live! and not the recorded news being aired over and over again.

u make yourself look dumb by making a hilarious and idiotic comment.

samdol berkata...

Jangan marah pada Pak Lah kan dia mengigau tu..... apa laa korang ni becakap dlm tido pon nak komplen...

jeremy adnan berkata...

yang dikatakan Bernama webtv ini adalah siaran secara langsung berita yang diulas,dirakam,disiarkan secara langsung oleh mereka.bukannya ambil berita dari sumber lain dan kemudian siarkan berulang-ulang kali didalam web.

lain kali sebelum membuat apa-apa komen,silalah buat rujukan yang sepatutnya.

terima kasih.

Tanpa Nama berkata...

kepada Master Yoda..aku pun tk faham ape yg kelakar komen aku pada 12.31 a.m. tu..betula yg aku ckp..webtv mmg bnyk..tu budak kecik pun tau..tp yg bernama tv ni buat LIVE NEWS kt web tv..bukan nk menyokong paklah membabi buta.tp benda mcm ni pun nk dipolitikkan. lps tu ckp tanpa fakta.kan memperbodohkan diri namanye tu..ketawakn org..tp diri sendiri yg tkde akal.

mat tv berkata...

apa benda lah tv ini. tak boleh tengok pun. tak boleh tengok dalam mac, tak boleh tengok dengan firefox. memang tak guna lah. wang rakyat sudah dicuri lagi !