Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 3 September 2008

SELAMAT BERBUKA PUASA

Selamat berbuka puasa.
Kuala Lumpur tengah hari tadi panas.
Petang mendung macam hendak hujan.

Hari Raya 27 hari lagi.

Jangan sibuk-sibuk nak beli kasut.
Pakai kasut lama.

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

umno tampok kerajaan hingga 2059
pkr terpaksa menjilat jari dan saya cadangkan pkr pindah dulu pergi darfur dan tahun 2059 nanti boleh balik sini

kahkahkah

bukti pkr pokai kasut pun takleh beli cam mana nak perintah negara

org umno beli kasut 7 pasang sorang utk raya bukti kekuatan ekonomi umno

kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

buka kt mna ari ni bro?sorg je ke?
xde ke tmn? bla nk cri tmn idup..hehe

noel berkata...

Sy balik kg today.. bukak posa ngan mak ngan ayah kat kg..best suasana kg..

makan nasi ulam ngan daging bakaq cecah ayaq asam.. perghh.. meleleh ayaq lioq...

Nasib baik boleh access internet. Walaupun xleh tgk WEB TV pertama di asia tengara (Bertama web TV.. hehehe.. ) sbb just dpt GPRS jer..
Tapi boleh access TukarTiub dah sgt bagus.. lagie best dari web tv pertama di asia tengara.. (bernama web TV.. kah kah kah.. )

Jemput bukak posa dari utara bro..

Tanpa Nama berkata...

i hope i can lead the same life as yours...jadik musafir at the very young age...not married..happily ever after je saya tengok uncle hisham....


nak jadik macam uncle hisham!!!!

kak temah yang ingin pergi helsinki,finland.

Tanpa Nama berkata...

bkn ke lg 27 hari???

Tanpa Nama berkata...

weh..org umnuuuu..x baik membazir..beli ala kadar dah ler..nak buat apa ngan 7 psg kasut tu..kaki sepsg jer...ekekek

umno slayer berkata...

yesssss memang org umno boleh tukar kasut sekali beli sampai 7 pasang, membazir macam syaitan... lagipun duit rasuah atau pun jadi subcon kpd subcon kpd subcon kpd subcon.... well. the subcon list is endless...

imelda marcos pun banyak kasut.... umno dgn marcos sama la tu

kahkahkahkahkahkahkahkah.....

tukar underwear.com berkata...

wei orang yang tak berani letak nama(anonymous).Ko ni mesti Anak bapuk Umno kan.sebab tu ko beli kasut banyak cam perempuan?patut la aku pernah nampak kau kat chow kit.2059 nanti tahun ko dapat aids atau pun ko dah mampoi lah mangkuk.walau apa pun nak ambik sepakan telanjang aku.dah bocor dah kapal umno engko.tunggu 16 september masuk dalam laut dalam karam tak akan timbul balik.Selamat tinggal UMNO.wak,wak,wak

rhyder berkata...

salam, bro.

i baru discover your blog. memang best. lepas buka mesti nak layar kejap sambil kena rokok.

keep it up. raya ni kasut lama.

Hubaya Gunung Semanggol berkata...

anonymous umno...

biar la raya kitorang tak tukar kasut asal tukar PM...!!!!

Yea yea dapat PM baru... DSAI...!!!

Tanpa Nama berkata...

Begitu bermakna bertakbir di pagi raya bila Pakatan Rakyat dapat memerintah walaupun duit nak beraya tak seberapa..Harap tol percuma masa balik raya...saguhati dari Paktan Rakyat...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

umno tampok kerajaan hingga 16 sept 2008
umno terpaksa menjilat buntot dan saya cadangkan umno pindah dulu pergi darfur dan tahun 3059 nanti boleh balik sini

kahkahkah

bukti pkr pokai kasut pun takleh beli cam mana nak lingkupkan negara

org umno beli kasut 7 pasang sorang utk raya bukti kekuatan rasuah umno

kahkahkah

Jasmine Tan berkata...

Selamat menunaikan ibadah puasa to abg isham & all our muslim brothers and sisters who visit tukar tiub... Pls keep writing bang isham, cheers

chunli berkata...

aloo bro isham.. arituh pegi tgk kasut.. trase cam nk bli ah. kasut skrg mcm tak best. tapi.. pk2, masih bole dipakai. blom koyak. pastu tros tak jadi beli. pakai je yg dah ade. nanti dah tak elok baru tuka. ape la sgt ngan kasut. pakai kat kaki jek pon. kan. kan. yeah. save rm50. dpt atasi napsu bli kasut len. yahu! slamat berpuase.

PleoMax berkata...

UMNO Slayer,
Orang-orang PKR ke, PAS ke ramai juga yang tukar-tukar kasut ni aku tengok.
Ko main hentam je cakap.. tak tau hujung pangkal, takde fakta.

Tanpa Nama berkata...

Salam...
saya baru jumpa blog abg isham nie...best la pulak. Semua kebenaran terbentang di sini yg tak tersapat dkt media kerajaan..Semuga abg isham terus beri info2 terkini pada kami....saya amat yakin akan terjadinya peristiwa 16 september 2008 nie...sama2 lah kita berdoa semuga segala halangan dan cabaran dapat dilumpuhkan oleh Allah SWT....Aminnnnnnnnn

KeLoLo berkata...

Kasut tak yah tukar...Kasut lama memang elok lagi. Tak yah membazir. Simpan duit...buat beli rokok kretek...kih...kih...kih.

Rokok naik rega. Aku tak kisah sebab rokok kretek tak naik. Bulan posa rokok kurang. Rasa macam boleh berenti saja nih. Pak Sham, jom berenti isap rokok, kretek or not.

Tapi...tibu bocor tak leh tampal. Kena tukar, kena tukar. Tiub bocor motor gelong. Motor boleh accident. Kalu accident tak leh raya...Tukar tiub sebelum raya...

Tanpa Nama berkata...

Bro,

yg bebenor kasut tak sesuai di Malaysia sebab kita tropika i.e. lengit + berlengas.

tak sampai 2 hari setokin dah hapak

yg sesuai ialah capal, sandal, atau selipor biasa je ..

kalu ada kasut buruk lebih, korang rebus, beri puak umno minum ...