Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 3 September 2008

HOT! HOT! HOT! KETUA UMNO CAWANGAN PARAH DISIMBAH ASID

KOTA BHARU 3 Sept. –Ketua UMNO Cawangan Limau Manis, Datuk Azaha Abdul Rani, cedera parah disimbah asid oleh seorang lelaki yang tidak dikenali, di perkarangan rumahnya di Kampung Chekok, Panji, dekat sini awal pagi ini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 2.30 pagi itu, Azaha, 48, yang mengalami lecur di muka dan badan kini dirawat di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian dan keadaannya dilaporkan stabil.


Kah kah kah….. gaduh beeeb …. Rebut kuasa ke ….. natang bewok ….lari duit subcon ke ….kah kah kah.

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jangan tuduh-tuduh macam tu. Ini bulan Ramadan. Kita tak tahu siapa punya angkara yang simbah asid tu...

Tanpa Nama berkata...

umno sehingga 2059

pergaduhan dlm umno membuktikan keseriusan pejuang-pejuang umno

kahkahkah

pkr boleh pindah pi uttar pradesh hingga 2059

telur dua berkata...

UMNO (Original) adalah nasionalis, tulin dan berjuang untuk bangsa dan negara.

UMNO (Baru) berjuang untuk duit dan kuasa. UMNO sekarang di-kuasai Syaitan.

Tanpa Nama berkata...

pelek ye .... musim menganiayai pemimpin2 umno dah bermula.... nape ye?

awangnoi berkata...

BEBAL NASIONAL,peduli pa,makan banyak duit rakyat,jdlah bebal.bebal beballl.aku besa dok kawan dgn mamat umno gila wang,pangkat.

huhhhh...dek badek kita pon qamai umno...

Tanpa Nama berkata...

2059 umno tinggal sejarah.Bersemadi di perut lautan.

Tanpa Nama berkata...

umno akan hancus sebelum akhir tahun ini bukan 2059..ka, ka, ka..gaduh sana dan sini nak rebut pangkat dan kuasa.

Tanpa Nama berkata...

umno sehingga 16 sept 2008

pergaduhan dlm umno membuktikan keseriusan pejuang-pejuang umno berebut harta

kahkahkah

umno boleh pindah pi uttar pradesh hingga 3059

cucupakkasim berkata...

kah..kah..kah..,bukan apa..! tu tak dak kontek nak dapat C4 la tu..,asid pun ok laa..,kalau laa dapat C4...

PleoMax berkata...

Betul ke ni? Boleh percaya ke?
Ntah-ntah engkau sengaja reka cerita..
Cuba bagitahu siapa Ketua UMNO Cawangan tu?

Tanpa Nama berkata...

ni jer taraf org PKR bagi comment?..kah kah kah kah...