Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 19 September 2008

BUKTI ANWAR TAKSUB KUASA – EZAM – Utusan Melayau


KUALA LUMPUR 18 Sept. - Kegagalan pakatan pembangkang menubuhkan kerajaan baru seperti dirancang akan berlaku pada 16 September, membuktikan satu lagi sikap ketuanya, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang hanya taksub dengan kuasa.

Bekas Ketua Angkatan Muda Parti Keadilan Rakyat (PKR), Mohamad Ezam Mohd. Nor berkata, beliau bersyukur kerana kegagalan itu telah menunjukkan apa yang dikatakannya mengenai Anwar sebelum ini adalah benar.

"Ketaksuban beliau untuk mengejar jawatan dan kuasa adalah sebab kenapa saya tinggalkan parti itu dan Anwar sebelum ini.


kah kah kah…... mat ezam ni kena penyakit gila talak…..

kah kah kah... mat mak janda kacau isteri muda...

kah kah kah ….mat ezam ni udah di hinggapi oleh virus kks

kks …. aram jadah apa ni …. kah kah siol ke ....kah kah kah

bukan beeb kks ialah kureng kasih sayang.....kah kah kah

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bang isam,

bukan ke Mat Ezam ni sudah kena penyakit Tibi (TB) = tidak bertanding???

Kah Kah Kah

p/s: Bang, buat la cerita mat sentol lagi..

t.s.malaya berkata...

Kesian sungguh padaMat Ezam.
Melalak dengan penuh azam
Pun tiada orang sudi melayan Si Mat Ezam.
Benarlah dia kena penyakit kks yang kronik
Macam tu kena minum tonik.

asrullita berkata...

kesian mat ezam..puteri umno xbg kasih syg ke??.kah..kah..kah..

kucingsiam berkata...

meow~~

nak saja kucingsiam calarkan muka si ezam dan berak di mukanya.

bagaimana dgn org yg tak boleh buat kerja tapi nak juga pegang steering? itu baru taksub kuasa. Kalau dah tak larat buat, gentlemen sikit biar yg upaya buat. Ya kalau tak nak berak jangan cangkung sana tiup wisel. Bagi org lain peluang.

amoker berkata...

Bukti yang apa yang diperkatakan benar?

Manalah 6 kotak evidence gempak tu?

Orang Permatang Pauh tak percaya, dah takde credibility nak bising lagi.?

najib berkata...

kah kah kah...

tahi ni pun nak komen ke bro...
dah la masuk lubang tahi..
nak komen orang pulak..

Tanpa Nama berkata...

Abang Isham,

Buleh bagi tau kami...Ezam ni species apa, datang dari mana, dia ni kerja ngan TV3 ke...RTM ke...CNN ke...BBC ke...atau memang dia ni jenis kuat merapu + muka aspal...LMAO!!!

Utk Mohd.Ezam...sebagai rakyat biasa, lu ingat wa all bodoh dan tinggal lubang batukah?. Utk pengetahuan anda, saya takkan pilih pemimpin yg mcm anda...kejap maki Badawise, kejap maki C4, dua kejap maki BeeNd, tiga kejap maki DSAI + PKR...anda ni betul2 kayu!!!


orangSabah

Tanpa Nama berkata...

ezam gile kuase...
masok be end harap nak jadi menteri..
ptuiihh!!
jadik menteri pampers lah wei !!
hahaha....

kenape blogger2 kene tangkap masok ISA?
konnonn nyer dorg ade yang kutuk Islam and kutuk Nabi...

tapii...ape jadi bile artis kutuk Islam n Nabi?...
contoh macam Rosnah Mat Aris...
boleh je die mintak maaf?..
lepas tu tergedik2 keluar tv lagi?...

kenape blogger tros kene sumbat dlm ISA??

kenape? (gaye iklan U-mobile)

benci !! benci !!

cepat2 la jatohhhhh be end !!

harge minyak dah turun 4-5 kali..
tapi harge kat malaysia baru turun sekali...!!!????@@!!

ape kejadahnye???

geram betul aku !!

Tanpa Nama berkata...

Salam bro Tukar tiub,

Rasa-rasa jengking ni .. si Ezam ni nak ditukarkan tiub kepala hotaknya. Maklum dah kempis angin pemikirannya. Merapu tak sudah.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Sian ye mamat Ezam ni...

Sini org tak suke, kat sane pon org tak suke...

Duduk la kat GERAK tu balik diam2...