Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 19 September 2008

KFC, PIZZA HUT AGIH 8,000 HIDANGAN BERBUKA PUASA PERCUMA – Utusan Melayau


PELABUHAN KLANG 19 Sept. - QSR Brands Berhad (QSR) menerusi restoran KFC dan Pizza Hut mengagihkan lebih 8,000 hidangan berbuka puasa percuma kepada penghuni 120 rumah anak yatim, rumah kebajikan kanak-kanak dan rumah orang tua di seluruh negara selama dua hari mulai kelmarin.


kah kah kah… ni den tak paham… KFC ni sapo punyo… Pizza Hut ni sapo punyo… ni kan amerika punyo…kah kah kah

tadi den baco ado montori marah kek amerika yang sokong nuar…. ni nuar lum jadi pm lagi dah ado ajen amerika masuk...kah kah kah

macdonald tu bukan ajen amerka ko? Shell,Esso, Mobil... tu sapo punyo...kah kah kah
bagi laaaa den tau....den takut pada ajen amerika ni....kah kah kah

montori munkee mano yang ngok tadi ni…. sapo yang bagi ajen amerika ni masuk…nuar ko

6 ulasan:

cucupakkasim berkata...

bila anwar..yahudi..,bila depa..??

mypuwa berkata...

menteri tapi mace tok sekoloh..

Tanpa Nama berkata...

bro shell tu dutch, sorry bro. and who holds the franchise of all thes american brands...olang amnoh

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

As usual la,diorg ni dah abis akal...

Guna dakyah merapu ni lagi...

Aduhai...Org dah tak mkn lagi la ngan dakyah penipu tu,Tok Rais...

Baik Tok Rais suh je org tua kaki tido tu turun...

azhar berkata...

Depa ni cakap tak serupa bikin...!!pandai saja habaq oghang ejen amerika konon..piiiraahh..!!

Tanpa Nama berkata...

Propaganda Amerika ni!!!!
Utusan Meloya dah jadi anjing Amerika. Cuba jual budaya kapitalis yang menindas semua bangsa dunia.
Editor Utusan Meloya patut di dakwa kerana menjadi talibarut kapitalis Amerika. Utusan ni dah menghasut rakyat supaya guna barang kapitalis.
Confirmed, editor Utusan akan diburu oleh Taliban kerana menjadi talibarut Pembunuh masyarakat seluruh dunia.