Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 19 September 2008

AZLINA TEGUR NEGERI PEMBANGKANG SALAHKAN PUSAT - Utusan Melayau


PASIR PUTEH 19 Sept. – Menteri Pelancongan, Datuk Seri Azalina Othman Said menegur sikap kerajaan negeri dikuasai pembangkang yang lebih gemar menyalahkan kementerian itu apabila industri pelancongan di negeri mereka berhadapan masalah.

kah kah kah ….. minah gempal ni…. Apahal muka hang kat poster tu…. Hang bagi servis apa….kah kah kah

tapi bila jumpa hang...muka hang tak sama...minah lu muka potoshoplaaa…kah kah kah

woit apa jaadi dengan surat khabar abang hang Malaysia Today yang edar free tu?

abang hang dapat bujet 4 juta dari kementerian belia dan sukan…mana paper tu sekarang…..... dah bungkus ke ? kah kah kah

gua nak tanya dulu lu janji nak antar laporan bajet SUKOM 98 …. ni dah 20008 apa dah jadi….... potoshoplaaa bujet tu…kah kah kah.

3 ulasan:

cucupakkasim berkata...

kah..kah..kah..

mmie berkata...

woi pengkid tua, x reti buat keje.. bodoh dungu, dengarnye kementerian lamo pengkid tua buat kenduri meraikan pemergian pengkid tua ke kementerian lain.. hahaha... pengkid tua ni mmg tak tau buat keje... photoshop pun die tak tau ape kebendenye tuh...

Tanpa Nama berkata...

huhu. dia ni tau mesin kurik2 jerk. huhuhu

keramat,lrg kiri