.

Jumaat, 29 Julai 2016

PAK LEBAI KE DANOK





PAK LEBAI SAMPAI DANOK
netizen ini buat2 terkejut plak..ramai haji2 telah ke danok utk bersuka ria. semasa disana, haji2 ini akan membuka kopiah putihnya.lagi satu, apa korang taktau ke nafsu berahi org2 saudi ni?puak2 saudi ni akan nampak alim , berjubah dan berserban ketika disaudi. 

jgn salah sangka, jubah itu adalah pakaian harian mereka, cuma serban saudi ni agak tak sama dgn jubah lilit yg dikatakan sunnah muhammad.namun puak2 saudi ni suka minum2 mabuk2 dan layan awek2 dari asia..ini bukan fitnah. anda bole siasat sendiri. mustahil student2 di arab tak tau cerita nafsu nafsi geng2 syabab arab ni.tu baru saudi yg ada tempat kelahiran nabi. 

mustahil org2 agama takda nafsu begitu.dimalaysia semuanya kena jaga hudud..kalo dinegara kafir, pakaian hudud semua dibuka.namun g danok je bukan kesalahan dan g main golf guna yapeim pun belum dijatuh hukum atau difatwakan..utk org2 agama, yg haram itu menjadi halal, namun bagi yg miskin hina, yg haram akan ditambah haram.. on SEMUA SUKA BERANCOK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/29/16

PAKAI KONDOM MASA BERANCUK
Kalau dah ke Krabi bukanlah gi miting namanya .. dah tentu gi berancuk diatas nama miting .. ini tipu sunat, dibolehkan. Berancuk tu guna kondom la, dah tentu tak bersentuhan .. dibolehkan .. eslam tu modah pe .. PAS Boleh. Aku pernah berurusan dgn pegawai JAIS dan Pusat Islam .. nafsu mereka memeranjatkan. on SEMUA SUKA BERANCOK
panglimo potaseh
on 7/29/16


BONTOT KENA PAYUNG
Tok2 lebai ni nafsu bukan main bro. Kalo lu lalu sblh, silap2 bontot lu kena payung. Tgh sakit bisul pun, jangan ingat sakit ni membunuh nafsu.. malah lagi birahi payung bontot time tengah sakit ni.. on SEMUA SUKA BERANCOK
Anonymous
on 7/29/16





----------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Habis lah duit rakyat

Tanpa Nama berkata...

ini semua salah mso.. kalo mso tak pecah lobang, tak la kecoh2.dulu masa forum radio bangsar, mso juga la dgn confident kata hudud pas 99% tak kan jadi.bagilah chance kat pas g danok.. al tontonwi dah g german, lagi kos mahal..dah la ringgit jatuh..kalo dpt g danok pun ok laa..diorg pun ada nafsu.ingat org2 pas ni sume nya tunggul kayu ke..bukan apa pun, kalo dah lama sgt tgk sawo matang, sekali2 teringin gak tengok ayam thailand, ayam thailand makan pulut, kulit putih2 gebu. tak le mahai macam kat german tu.minta jasa baik kalian, bagi la peluang kat pas utk melampiaskan nafsu.diorg tengah stress nak bincang hal hudud.mane la tau, kot dpt ilham hudud dari langit ketika pintu kain dibuka..selain tu nak buat survey gak pasal hudud kat danok tu..kat danok pun ada tok2 kiyai dan org2 alim..jgn pandang hina danok.kalo ke rantau panjang nanti org cam pulak..

Tanpa Nama berkata...

Oi ..kat mana dapat beli kondom hijau Huurex ni

kondom warna Islamic Green..tapi ape flavour nya..

harap ade perisa Musang King..kakakaka

Entot puas puas dan tanpa was was...

*Sokong-lah industri getah Malaysia