Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 10 September 2008

GEMPAR !! NEGERI SEMBILAN AKAN BUBAR DUN

SEREMBAN 9 Sept. - Menteri Besar Negeri Sembilan, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, beliau akan membubarkan Dewan Undangan Negeri jika terdapat Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) melompat parti hingga membolehkan pembangkang menguasai negeri berkenaan.

Menurut Mohamad, tindakan itu diambil kerana beliau yakin Barisan Nasional (BN) mampu memperoleh lebih banyak kerusi jika pilihan raya diadakan.

"Jika ini berlaku, saya akan bertindak membubarkan Dewan Undangan Negeri dan saya yakin lebih banyak kerusi yang akan kita dapat kerana saya rasa rakyat sudah mula bosan dengan permainan pembangkang.

kah kah kah…… dalam sonyap sonyap ni den lupo kampong den…. laaaaa ….baru den ingat jang….nak mapuih daaaa…..parti cikun ni…. kah kah kah….

mat san oooiiii bueklaaaa kalau berani….. den nak tanding di senawang….. kah kah kah…. torberak-berak laaaa kao…. kah kah kah

8 ulasan:

Stormbringer berkata...

huah huah huah
den pun nak betanding yo bang isham oi!
kawasan mano nak bagi kek den?
kampung den la... Kopih!

dah tontu monang nyo! budak mat ni dah poning agak eh! kalau beghani buek la pilihanghayo laie skali...

kang kok tekinchit kang!

cucupakkasim berkata...

saja laa tuu..mat hassan nie pun bab bab wayang..champion juga dia nie..,kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

prn9.blogspot.com

chegubard pun dah lamo war2kan 4-5 org adun Bee End nak melompek

azim berkata...

mat hasan ni tak sodar laie ko. kek nogori 9 ni mano ado sokongan laie kek amnodan bee end ni. kek DUN PAROI bukti eh. KJ tokojut boruk nyarih tersombam.
kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

hehehehe... elok la wt PR lain. aku teringin gak nk p n9 ni. leh gak nk mkn angin. nk tgk MB baru n9 dr PR

Tanpa Nama berkata...

kalu ikuit hukum aswj lafaz talaq 3 didonga oleh isteri toruih sah talaq tu. tapi hukum hadari NS ni takpo laei. mujur dia sobuit "akan"
kengkawan kito yg gi study di taiwan tu apokaba?
tulah MP Mr. be an tu....

udin

Nami berkata...

Ekau kalau jadi menteri bosa pun esei suko jo..

esei oghang soghomban duo haa!
hahaha!!

twistedmaya berkata...

ada hati nak bubar?!! ciss!! mana dia tau byk kerusi parlimen akan di isi oleh BN??? sumer kerusi dah cap katak la!!!!! kahkahkah! lawak lawak..